Gloria Buzău, victorie în ultimul amical al verii! A trecut de CSM Râmnicu Sărat și e în linie dreaptă pentru debutul în noul sezon de Liga 2, la Mioveni

Andrei PASCU 29 Jul. 2023, 13:41 Liga 2
Gloria Buzău, victorie în ultimul amical al verii! A trecut de CSM Râmnicu Sărat și e în linie dreaptă pentru debutul în noul sezon de Liga 2, la Mioveni

Gloria Buzău a terminat cu victorie seria amicalelor din această vară. Sâmbătă, 29 iulie, a disputat echipa lui Andrei Prepeliță ultimul test înainte de sezonul 2023/2024 de Liga 2, contra unei formații de Liga 3, CSM Râmnicu Sărat, pe terenul acesteia din urmă.

S-a terminat 3-1 pentru Gloria Buzău, după ce la pauză a condus cu 2-0.

Gloria Buzău, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat, într-un amical

De numai patru minute a avut nevoie Gloria Buzău pentru a deschide scorul în partida care s-a disputat pe stadionul Municipal din Râmnicu Sărat. A punctat Dragoș Lazăr, însă până la pauză formația lui Prepeliță a mai marcat un gol. A stabilit rezultatul primelor 45 de minute Viktor Angelov, care a punctat în minutul 35.

În partea secundă, Gloria Buzău a înscris pe final, când mai erau 10 minute din timpul regulamentar. Andreas Mihaiu, venit în această vară la echipă, a marcat în minutul 80 și a închis tabela ultimului amical disputat de Gloria Buzău în pregătirea de vară.

  • Gloria Buzău a început în formula: Haymamba – Sg. Pîrvulescu, Diniz, Dobrosavlevici, Sălceanu, R. Zamfir, Brîncoveanu, Dr. Lazăr, Golan, V. Angelov, Radic.
    Rezerve: Greab – M. Ivan, Mihaiu, Nadolu, Pervan, Mat. Tănasă, Wiktorski, Ferraresso, Parapis, Cr. Dumitru, Georgiev.

Înaintea amicalului cu CSM Râmnicu Sărat, Gloria Buzău a mai disputat partide de verificare cu Abatorul Slobozia (15-0, Liga 4 Ialomița), Kids Tâmpa Brașov (9-0, Liga 3), CSM Slatina (1-1, Liga 2), CS Dinamo (3-1, Liga 3), CS Tunari (0-0, Liga 2) și FC Bacău (scor 2-1, Liga 3).

Gloria Buzău, programul primelor etape din Liga 2

Gloria Buzău are, în primele cinci etape, un program în care alternează jocurile contra formațiilor care vor promovarea, cu echipele care vor ceva mai puțin.

Gruparea buzoiană va întâlni, în prima rundă, în deplasare, CS Mioveni, iar ulterior, până în runda a 5-a, va da peste CS Tunari (acasă), Chindia Târgovişte (deplasare), Metaloglobus (acasă) și Unirea Dej (deplasare).

Trebuie să fim pregătiți, sunt sigur că nu vom avea meciuri ușoare, iar ce s-a întâmplat în amicalul cu Tunari a confirmat. Le-am spus jucătorilor că nimeni nu se va da de-o parte, că suntem jucători de Liga 1, că vrem promovarea.

În Liga 2 e o luptă și trebuie să ne luptăm pentru balon, să avem posesie, îmi doresc asta. Trebuie să controlăm jocurile, chiar dacă pot apărea și accidente”, spunea Andrei Prepeliță despre sezonul regular din Liga 2.

Jocul cu CS Mioveni este programat marți, 8 august, de la ora 18:30.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-in-amicalul-cu-csm-slatina-19278359

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pluseaza-in-ofensiva-cu-doi-jucatori-cu-meciuri-in-prima-liga-unul-prezentat-vine-de-la-fc-botosani-celalalt-a-fost-ultima-data-la-unirea-constanta-19278351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-atac-asupra-administratiei-de-licentiere-a-frf-19278335

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-amicalul-cu-fc-bihor-19278327

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-tas-liga-2-si-frf-19278277

Andrei PASCU 29 Jul. 2023, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă