Gloria Buzău spulberă tot în amicale. A făcut spectacol și contra Kids Tâmpa Brașov, la finalul cantonamentului montan

Andrei PASCU 09 Jul. 2023, 14:14 Liga 2
Gloria Buzău spulberă tot în amicale. A făcut spectacol și contra Kids Tâmpa Brașov, la finalul cantonamentului montan

Gloria Buzău câștigă categoric în meciurile amicale, iar același lucru s-a întâmplat și în duelul cu Kids Tâmpa Brașov (Liga 3), duminică, pe Stadionul ICIM – Brașov. Formația lui Andrei Prepeliță s-a impus cu 9-0.

Până la pauză, Gloria Buzău a marcat de patru ori.

Gloria Buzău bate tot în amicale, 8-0 cu Kids Tâmpa Brașov

Dominik Radic a fost omul primelor 45 de minute, el marcând jumătate din goluri, în minutele 2 și 36. În acest interval a punctat și Cristian Dumitru, în minutul 9, și Marko Pervan, în minutul 20. Pervan și-a trecut numele pe lista marcatorilor de la 11 metri.

Andrei Prepeliță a schimbat garnitura în repriza a doua, dar jucătorii săi au arătat aceeași poftă de joc ofensivă. Tot trei marcatori a avut Gloria Buzău și în partea a doua, un fotbalist reușind dubla. A punctat de două ori Andreas Mihaiu, autor al reușitelor din minutele 55 și 85.

Primul gol al reprizei secunde a fost însă trecut în contul lui Idan Golan, la cinci minute de la reluare, iar Dor Edri a punctat și el, în minutul 65. S-a terminat 8-0 pentru Gloria Buzău, care arată o poftă ofensivă impresionantă în perioada de pregătire.

  • Gloria Buzău, în prima repriză: Greab – Ferraresso, Diniz, Patapis, Sălceanu, Boldea, Georgiev, Lazăr, Pervan, Dumitru, Radic.
    Gloria Buzău, în repriza a doua: Norbert – Pârvulescu, Zamfir, Wiktorski, Nadolu, Şerban, Trebotic, Mihaiu, Golan, Angelov, Edri.
    Au mai intrat pe final: Horeboiu, Brâncoveanu, Ivan.

Gloria Buzău a terminat cantonamentul montan

Gloria Buzău a debutat în meciurile amicale, fiind la al doilea test, primul având loc tot în cantonamentul de la Poiana Brașov. Andrei Prepeliță a mizat pe o perioadă de acumulare în primele zile din stagiul de pregătire, după cum a anunțat Gloria Buzău. În primul duel a întâlnit Abatorul Slobozia, de care a trecut cu 15-0.

Duminică, 9 iulie, în ziua testului cu Kids Tâmpa Brașov, Gloria Buzău se va întoarce acasă, finalizând stagiul de pregătire montan.

Este o provocare pentru noi, suntem la început de carieră, să spun așa. Lucrurile, până acum, le-am făcut bine, spune eu, și vrem să continuăm în aceeași notă, ar fi foarte important pentru noi, ca antrenori tineri, să facem un sezon bun, o performanță cu Gloria Buzău.

Și clubul își dorește, după un an bun, că și sezonul trecut au jucat barajul, mai mult. Dacă anul trecut a fost baraj, anul ăsta vrem să putem promova. Am obiectiv play-off-ul la început și după aia, normal, să atacăm promovarea directă.

Nu am mai vrea să stăm cu emoții, adică să întâlnim o echipă din Liga 1”, spunea Andrei Prepeliță în momentul venirii la Gloria Buzău.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-intalnit-echipa-maghiara-csanad-academia-2-19277022

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-succes-la-scor-cu-olimpic-zarnesti-19277015

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-finalizat-cantonamentul-de-vara-19277002

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-pierdut-amicalul-cu-cfr-cluj-19276998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dandea-s-a-inteles-cu-fc-brasov-19276995

 

 

 

Andrei PASCU 09 Jul. 2023, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă