Gloria Buzău a câștigat în ”Ștefan cel Mare”, amicalul cu CS Dinamo, după ce a revenit pe tabelă și s-a desprins abia în minutele de final. Concluziile lui Andrei Prepeliță

Marius ANGHEL 20 Jul. 2023, 11:17 Liga 2
Gloria Buzău a câștigat în ”Ștefan cel Mare”, amicalul cu CS Dinamo, după ce a revenit pe tabelă și s-a desprins abia în minutele de final. Concluziile lui Andrei Prepeliță

Gloria Buzău a ieșit miercuri din cantonamentului de la Mogoșoaia și s-a deplasat la București, în ”Ștefan cel Mare”, pentru un amical cu echipa din Liga 3 CS Dinamo București, formația a clubului aflat în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Cu 3-1 s-a impus trupa lui Andrei Prepeliță după ce a revenit de la 0-1 în fața echipei pe care buzoienii au prezentat-o că ”a fost la un pas să promoveze în eşalonul secund” în sezonul recent încheiat. Lucru complet eronat. CS Dinamo, o echipă înființată de curând și promovată vara trecută în Liga 3, a ratat inclusiv accederea în play-off-ul competiției, lucru care, dacă l-ar fi reușit, oricum nu-i asigura o promovare, deoarece ar fi trebuit să termine între primele două clasate, iar apoi să câștige două baraje pentru a urca în Liga 2!

Gloria Buzău s-a desprins de CS Dinamo abia în minutele de final

Pe stadionul Dinamo, gazdele au deschis scorul încă din minutul 4, însă israelianul Idan Golan a adus egalare în minutul 20. Desprinderea a venit abia în minutele de final. Croatul Dominik Radic a înscris în minutul 89, iar tabela a fost modificată pentru ultima dată în minutul 90+1, când a punctat Radu Zamfir.

”A fost un meci de pregătire. Venim după o perioadă în care am avut antrenamente foarte grele, băieții sunt destul de încărcați. Acum două zile am avut trei antrenamente, ieri am avut două, astăzi de dimineață am făcut antrenament. Dar lucrurile au fost ok. Am câștigat cu 3-1. Nu mă mulțumește neapărat scorul, ci atitudinea lor și jocul. Trebuie să fim concentrați și să legăm cât mai repede anumite relații de joc, să ne omogenizăm, pentru că suntem o echipă aproape nouă. Am găsit doar cinci jucători și ceilalți sunt noi. Ne dorim să promovăm. Clubul ne-a pus la îndemână un buget bun, mai sunt câteva lucruri, la nivelul condițiilor, de reglat, dar cred că totul va fi ok”, a spus antrenorul Andrei Prepeliță, într-un interviu acordat pentru Football & Travel după joc.

Gloria Buzău: Greab – Ferraresso, Patapis, Dobrosavlevici, Sălceanu – I. Şerban, Trebotic – Mihaiu, Golan, Pervan – Cr. Dumitru. Au mai jucat: Haymamba – Sg. Pîrvulescu, Marcus Diniz, Nadolu, M. Ivan, V. Angelov, Wiktorski, R. Zamfir, Dr. Lazăr, Radic, Brâncoveanu.

CS Tunari, următorul adversar pentru echipa lui Andrei Prepeliță

Anterior, Gloria Buzău a mai disputat trei jocuri amicale, în care a înregistrat următoarele rezultate: 15-0 cu Abatorul Slobozia, 8-0 cu Kids Tâmpa Brașov și 1-1 cu CSM Slatina.

Următorul test îl are programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 10:30, la CS Tunari, pe terenul nou-promovatei în Liga 2. Totodată, Gloria va mai avea un amical, în data de 28 sau 29 iulie, cu CSM Râmnicu Sărat, data exactă urmând a fi stabilită ulterior, în funcție de programul din campionat.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-incepe-in-deplasare-sezonul-de-liga-2-cs-mioveni-va-debuta-acasa-precizarea-frf-despre-ultima-echipa-participanta-in-editia-2023-2024-a-esalonului-secund-19277606

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-gloria-buzau-remiza-intr-un-amical-19277311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-2024-2025-cu-22-de-echipe-la-start-19277249

Marius ANGHEL 20 Jul. 2023, 11:17 Liga 2
Pe aceeași temă