FK Csikszereda a terminat cu fruntea sus cantonamentul din Antalya. Ciucanii, rezultat pozitiv cu FK Zeta

Andrei PASCU 07 Feb. 2021, 10:21 Liga 2
FK Csikszereda a terminat cu fruntea sus cantonamentul din Antalya. Ciucanii, rezultat pozitiv cu FK Zeta

FK Csikszereda s-a descurcat mai bine în cantonamentul din Antalya abia pe final.

În ultimul amical al stagiului de pregătire organizat în afara României, lucru reușit în afara ei doar de Metaloglobus, formația din Miercurea Ciuc a scos un rezultat de egalitate cu FK Zeta, echipă de mijlocul clasamentului în prima ligă din Muntenegru.

FK Csikszereda, 1-1 cu FK Zeta în ultimul amical din Turcia 

Potrivit FK Csikszereda, scorul după 90 de minute a fost 1-1, iar ambele goluri au fost marcate în repriza a doua, imediat după pauză.

Echipa lui Valentin Suciu chiar a condus, a reușit să deschidă scorul la două minute de la reluare. Bauza a punctat în minutul 47, dar nu a fost suficient.

FK Zeta a început să iasă mai mult la joc și a restabilit egalitatea în minutul 54, prin Sisevics.

FK Csikszereda: Ribansky – R. Takacs, Kelemen, Apro, Marrone – Csoros, Casiadi – Pinter, Bara, Bauza – Suciu
Au mai jucat: Gyenge, Palmeș, Csonka, Gergely, Bor, Savin, Omar, Bujdoso, Schieb, Botorok, Rotar

Bilanțul ciucanilor în Antalya: o victorie, un egal și trei înfrângeri 

A fost ultimul meci pe care l-a disputat FK Csikszereda în stagiul de pregătire din Turcia. Ea nu a început foarte bine parcursul, întrucât primele trei meciuri au fost pierdute (0-4 cu Obolon Kiev, 0-2 cu Dinamo Moscova 2 și 0-1 cu Șahtior Donețk U21). Apoi, ciucanii au reușit să câștige cu FK Kaspiy Aktau, cu 1-0.

Înaintea plecării în Turcia, FK Csikszereda a mai jucat și alte meciuri de verificare. În România a disputat următoarele partide și a înregistrat rezultatele: 6-2 cu Șomuz Fălticeni și 4-2 cu Corona Brașov.

Foto: Annamaria Raduly / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-rupt-serie-esecurilor-din-antalya-cu-kaspiy-akratu-juan-bauza-decisiv-pentru-ciucani-in-testul-cu-echipa-de-prima-liga-din-kazahstan-19168055

https://liga2.prosport.ro/seria-1/parcurs-dezastruos-pentru-fk-csikszereda-in-antalya-a-pierdut-inca-un-amical-de-data-aceasta-unei-echipe-de-tineret-19167899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-pierdut-si-al-doilea-meci-amical-din-antalya-de-aceasta-data-a-cedat-in-fata-unei-echipe-din-divizia-a-treia-din-ucraina-19167510

 

 

 

Andrei PASCU 07 Feb. 2021, 10:21 Liga 2
Pe aceeași temă