Parcurs dezastruos pentru FK Csikszereda în Antalya. A pierdut încă un amical, de data aceasta contra unei echipe de tineret

Andrei PASCU 03 Feb. 2021, 14:13 Liga 2
Parcurs dezastruos pentru FK Csikszereda în Antalya. A pierdut încă un amical, de data aceasta contra unei echipe de tineret

FK Csikszereda nu arată deloc bine în cantonamentul pe care îl desfășoară în această perioadă în Turcia, Antalya. Ciucanii merg din eșec în eșec, iar ultima partidă a terminat-o tot în dezavantaj, în fața echipei sub 21 de ani a celor de la Șahtior Donețk.

FK Csikszereda, învinsă cu un gol pe final de Șahtior Donețk U21

Tineretul fostei echipe a lui Mircea Lucescu a câștigat cu 1-0, grație unui gol marcat pe final. În minutul 80 a venit reușita care a dus la al treilea eșec pentru FK Csikszereda în Turcia, în tot atâtea meciuri.

Mai mult, formația din Liga 2 nu a reușit nici să marcheze până acum. În afara înfrângerii cu Șahtior Donețk U21, a mai cedat, la diferențe clare, cu Obolon Kiev, scor 0-4, și cu Dinamo Moscova 2, scor 0-2.

Perioada de pregătire care se anunța una promițătoare, mai ales că FK Csikszereda a fost printre singurele echipe din Liga 2 care au plecat în afara României, alături de Metalobglobus, se transformă în una care dă naștere problemelor. Valentin Suciu trebuie să rezolve situația cât mai repede, pentru ultima perioadă a pregătirilor de iarnă.

În aceeași situație se află și Metaloglobus, care la rândul ei o duce rău în Antalya. Ultimul meci a fost pierdut cu 1-4 tot în fața unei echipe din Ucraina, Dnipro-1.

”Echipa din Liga 2 FK Csikszereda a mai jucat în această dimineață (n.r. – miercuri) un alt meci de pregătire în cantonamentul din Turcia.

De data aceasta, echipa lui Valentin Suciu a evoluat împotriva echipei U21 a clubului Șahtior Donețk, din Ucraina. Tinerii adversari, conduși de portughezul Valente Fernando, au marcat în poarta lui Albert în minutul 80, iar reușita a fost suficientă pentru a câștiga”, se arată pe site-ul clubului ciucan, FK Csikszereda.

Valentin Suciu a început meciul în următoarea formulă: Albert – Gergely, Csonka, Palmes, Bor, Savin, Bara, Bujdoso, Botorok, Rotar (ElSawy 60), Suciu.

FK Csikszereda mai are două amicale programate în Turcia 

Următorul meci pentru FK Csikszereda este programat tot miercuri, de la ora 17:30, contra echipei FK Kaspiy Aktau, din Kazahstan. Inițial, trupa lui Suciu trebuia să joace cu Borac Borac Banja Luka (Bosnia), dar amicalul se pare că s-a anulat și a fost găsită altă variantă.

Până la revenirea în țară din Antalya, FK Csikszereda mai are stabilit momentan doar un meci amical, cu FK Zeta, din Muntenegru (sâmbătă, 6 februarie).

Foto: FK Csíkszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-pierdut-si-al-doilea-meci-amical-din-antalya-de-aceasta-data-a-cedat-in-fata-unei-echipe-din-divizia-a-treia-din-ucraina-19167510

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-dureros-pentru-fk-csikszereda-in-antalya-a-pierdut-la-diferenta-mare-amicalul-cu-obolon-kiev-19167252

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vremea-ii-face-probleme-fk-csikszeredei-in-antalya-primul-amical-din-turcia-i-a-fost-anulat-19166887

 

Andrei PASCU 03 Feb. 2021, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă