Eșec dureros pentru FK Csikszereda, în Antalya. A pierdut la diferență mare amicalul cu Obolon Kiev

Andrei PASCU 30 Jan. 2021, 12:05 Liga 2
Eșec dureros pentru FK Csikszereda, în Antalya. A pierdut la diferență mare amicalul cu Obolon Kiev

FK Csikszereda a debutat cu un eșec în cantonamentul din Antalya. Ciucanii au jucat, vineri, o partidă de verificare contra echipei din liga secundă din Ucraina, Obolon Kiev, în fața căreia nu au avut șanse și au pierdut la scor, cu 0-4.

FK Csikszereda a încasat trei goluri în prima repriză 

Jocul echipei lui Valentin Suciu a arătat sincope încă din start. Adversarii au deschis repede scorul, din minutul 8, și au dublat avantajul până la mijlocul primei reprize. În minutul 25, potrivit Szekely Sport, a avut loc un moment tensionat. Juan Bauza a avut o intrare dură la un adversar, iar spiritele s-au încins puțin.

Arbitrul a fost nevoit să îi elimine pe amândoi, dar le-a permis antrenorilor să introducă alți jucători în locul acestora. Apoi, până la finalul primei reprize, FK Csikszereda a mai încasat un gol, cu 10 minute înaintea ultimului fluier al primei părți.

Valentin Suciu a schimbat toată distribuția la pauză, iar ciucanii au reacționat mai bine. Au mai primit doar un gol până la final, în minutul 69. Astfel, FK Csikszereda a pierdut la o diferență mare de scor primul amical din Turcia, 0-4. Zilele trecute, echipa din Liga 2 trebuia să joace o partidă de verificare cu FK Backa Topola, dar aceasta a fost anulată din cauza condițiilor meteo.

FK Csikszereda în prima repriză: Gyenge – Palmeș, Csonka, Vereguț, Marrone, Savin, Szondi, Jebari, Pinter, Rotar, Bauza (Schieb)

FK Csikszereda în a doua repriză: Albert – Takacs, Gergely, Apro, Schieb, Bor, Csuros, Casiadi, Bara, Botorok, Meszaros.

FK Csikszereda mai are patru meciuri amicale 

În zilele următoare, în cantonamentul din Turcia, ciucanii vor mai organiza alte patru meciuri de verificare. În acest moment, mai sunt programate partidele cu Dinamo Kiev 2 (duminică, 31 ianuarie), după care cele cu Șahtior Donețk U21 și Borac Borac Banja Luka (ambele miercuri, 3 februarie) și cu FK Zeta (sâmbătă, 6 februarie).

Înainte de plecarea în Turcia, în România, FK Csikszereda a jucat două amicale. Le-a câștigat pe ambele, 6-2 cu Șomuz Fălticeni și 4-2 cu Corona Brașov.

Foto: Istvan Kozan

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vremea-ii-face-probleme-fk-csikszeredei-in-antalya-primul-amical-din-turcia-i-a-fost-anulat-19166887

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-ajuns-in-cantonamentul-din-antalya-la-brat-cu-metaloglobus-din-romania-pe-perioada-de-pandemie-doar-fcsb-a-mers-in-pregatire-in-turcia-19166413

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amical-cu-patru-penalty-uri-si-sase-goluri-intre-fk-csikszereda-si-corona-brasov-ciucanii-au-tremurat-serios-in-fata-echipei-din-liga-3-19166096

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jan. 2021, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă