FK Csikszereda a pierdut și al doilea meci amical din Antalya. De această dată a cedat în fața unei echipe din divizia a treia din Rusia

Răzvan STÎNGĂ 01 Feb. 2021, 08:09 Liga 2
FK Csikszereda a pierdut și al doilea meci amical din Antalya. De această dată a cedat în fața unei echipe din divizia a treia din Rusia

FK Csikszereda nu se regăsește în meciurile amicale din cantonamentul din Turcia. După eșecul cu Obolon Kiev, scor 0-4, ciucanii au cedat și în fața ”satelitului” celor de la Dinamo Moscova (liga a 3-a din Rusia), cu 0-2. Asta deși scorul la pauză a fost egal.

În prima parte, FK Csikszereda a avut o ocazie importantă de a deschide scorul, și poate, de a termina primele 45 de minute în avantaj. În minutul 29, Pinter și-a trecut în cont o șansă bună, potrivit Szekely Sport, dar a fost blocat de fundași.

FK Csikszereda, învinsă cu două goluri primite în ultimele cinci minute 

Partea a doua a fost un prilej pentru Valentin Suciu să schimbe întreaga echipă. Și antrenorul celor de la Dinamo Moscova 2 a făcut același lucru, dar câștig de cauză a avut echipa din Rusia, care a marcat de două ori. Reușitele au venit în ultimele cinci minute ale partidei.

Mai întâi, Mihajlov a deschis scorul, în minutul 85, pentru ca înainte cu un minut de ultimul fluier, Vladishev să stabilească rezultatul final. Dinamo Moscova 2 a câștigat cu 2-0 și a produs ciucanilor al doilea eșec în tot atâtea meciuri disputate în Antalya. Și golaverajul îi dă de gândit lui Valentin Suciu, zero goluri marcate și șase primite.

Înainte de plecarea în Turcia, în România, FK Csikszereda a jucat două amicale. Le-a câștigat pe ambele, 6-2 cu Șomuz Fălticeni și 4-2 cu Corona Brașov.

FK Csikszereda în prima repriză: Gyenge – Gergely, Kelemen, Palmeș, Marrone, Savin, Szondi, Pinter, Meszaros, Bujdoso, Bara.

FK Csikszereda în repriza a doua: Albert – Csonka, Vereguț, Bor, Takacs, Casiadi, Csuros, Jebari, Botorok, Rotar, ElSawy.

FK Csikzereda mai are trei meciuri amicale în Turcia 

Formația din Miercurea Ciuc mai are programate trei meciuri amicale în cantonamentul pe care îl desfășoară în Turcia. Mai sunt stabilite partidele cu Șahtior Donețk U21 și Borac Borac Banja Luka (ambele miercuri, 3 februarie) și cu FK Zeta (sâmbătă, 6 februarie).

Foto: Istvan Kozan / FK Csíkszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-dureros-pentru-fk-csikszereda-in-antalya-a-pierdut-la-diferenta-mare-amicalul-cu-obolon-kiev-19167252

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vremea-ii-face-probleme-fk-csikszeredei-in-antalya-primul-amical-din-turcia-i-a-fost-anulat-19166887

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-ajuns-in-cantonamentul-din-antalya-la-brat-cu-metaloglobus-din-romania-pe-perioada-de-pandemie-doar-fcsb-a-mers-in-pregatire-in-turcia-19166413

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Feb. 2021, 08:09 Liga 2
Pe aceeași temă