FK Csikszereda a rupt serie eșecurilor din Antalya cu Kaspiy Akratu. Juan Bauza, decisiv pentru ciucani în testul cu echipa de primă ligă din Kazahstan

Marius ANGHEL 04 Feb. 2021, 12:10 Liga 2

FK Csikszereda a câștigat al doilea amical disputat ieri, 3 februarie, în cantonamentul din Turcia. Dacă de dimineață a pierdut cu 1-0 în față celor de la Șahtior Donețk U21 (mai multe detalii AICI), pe seară, echipa antrenată de Valentin Suciu s-a impus cu 1-0 în testul cu FK Kaspiy Aktau, formație clasată pe locul 10 din 11, după 22 de etape, în prima ligă din Kazahstan.

  • Divizionara secundă din Miercurea Ciuc a obținut, astfel, primul succes în stagiul de pregătire din Antalya, după ce în alte două jocuri pierduse cu Obolon Kiev (Ucraina), scor 0-4, și cu Dinamo Moscova 2 (Rusia), scor 0-2.
  • În țară, în această pregătire de iarnă, FK Csikszereda câștigase ambele amicale disputate: 6-2 de Șomuz Fălticeni (Liga 3), și 4-2 cu Corona Brașov (Liga 3). În Turcia va sta până la data de 6 februarie.

Juan Bauza a fost decisiv pentru FK Csikszereda în amicalul cu Kaspiy Aktau

Pe terenul ”Titanic Resort Sport Center” din Lara, FK Csikszereda anunțase inițial că va întâlni formația Borac Borac Banja Luka, din Bosnia și Herțegovina, însă până la urmă a dat peste FK Kaspiy Aktau, din Kazahstan.

Jocul a fost controlat în mare parte de echipa română, ținânt cont de statistica jocului publicată de FK Csikszereda pe site-ul oficial. Ciucanii au avut 7-2 la lovituri de colț, 10-1 la șuturi spre poartă și 3-0 la cele pe poartă.

În prima repriză, Jebari și Pinter au avut situații promițătoare, însă nu au înscris. În partea a doua a jocului, kazahii au oferit un joc ofensiv mai periculos, însă au lăsat spații în apărare, de care ciucanii au profitat o dată. La o pătrundere în careu a lui Juan Bauza, Kadyrbaev l-a faultat pe argentinian, astfel că FK Csikszereda a primit penalty. Același Juan Bauza (54) a executat lovitura de pedeapsă, la trimis cu fenta pe portar în stânga și a executat în dreapta pentru 1-0, rezultat care avea să se consemneze și la finalul jocului, cu toate că ocazii au mai avut și Meszaros sau Marrone, iar adversarii au avut și un jucător eliminat.

Următorul meci, ultimul înainte de încheierea stagiului din Turcia, FK Csikszereda îl are programat împotriva celor de la FK Zeta (Muntenegru), sâmbătă, 6 februarie.

Foto: Annamaria Raduly și FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/parcurs-dezastruos-pentru-fk-csikszereda-in-antalya-a-pierdut-inca-un-amical-de-data-aceasta-unei-echipe-de-tineret-19167899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-au-legitimat-doar-42-de-achizitii-cu-sase-zile-inainte-de-incheierea-perioadei-de-transferuri-rapid-si-petrolul-sunt-fruntase-sapte-echipe-n-au-inregistrat-nicio-mutare-19167740

https://liga2.prosport.ro/seria-1/opt-echipe-din-liga-2-si-una-din-liga-3-dau-jucatori-la-nationala-u18-a-romaniei-ce-au-facut-respectivii-tineri-in-prima-parte-a-sezonului-19167669

Marius ANGHEL 04 Feb. 2021, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă