Farul a programat încă două meciuri amicale în această săptămână. Constănțenii caută prima victorie, după eșecurile cu România U21 și ”FC U” Craiova

Autor: Andrei PASCU Publicat: 10 Aug. 2020, 18:18 Liga 2
Farul a programat încă două meciuri amicale în această săptămână. Constănțenii caută prima victorie, după eșecurile cu România U21 și ”FC U” Craiova

Farul Constanța este în căutarea primei victorii în meciurile amicale. Va susține în cursul acestei săptămâni încă două partide de verificare, împotriva echipelor Gloria Albești (promovată în Liga 3) și Dunărea Călărași (Liga 2). Prima confruntare are loc miecuri de la 10:00, potrivit unui anunț al Farului, cu echipa din Albești, iar cea cu Dunărea Călărași sâmbătă, de la ora 11:00.

Farul a încasat opt goluri în primele două amicale 

Până acum, formația antrenată de Ianis Zicu a mai disputat două meciuri test, pe care le-a pierdut. Constănțenii au cedat cu 0-6, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, amicalul împotriva naționalei sub 21 de ani a României. Partida a reprezentat, totodată, debutul lui Adrian Mutu ca selecționer al naționalei de tineret. În al doilea joc, Farul a evoluat în compania U Craiova 1948 SA, pe stadionul din Colentina, iar oltenii au câștigat cu 2-0.

După ce a disputat două partide de verificare la finalul săptămânii trecute, la București, echipa noastră va susține alte două meciuri amicale în zilele următoare. Alb-albaștrii vor juca miercuri, de la ora 10.00, pe arena centrală din cadrul complexului sportiv din Strada Primăverii, cu Gloria Albești, formație nou promovată în Liga a 3-a. Partida, prima pe teren propriu din această vară, se va desfășura fără spectatori, conform regulilor stabilite din cauza pandemiei de COVID-19.

Sâmbătă, constănțenii vor merge la Călărași, unde vor întâlni, de la ora 11.00, echipa gazdă, Dunărea. Întâlnirea va fi găzduită de stadionul Ion Comșa, unde călărășenii dispută partidele oficiale de pe teren propriu în Liga a 2-a”, se arată într-un comunicat emis de Farul.

Farul a făcut patru transferuri până acum, Ianis Zicu anunță și alte mutări 

Farul este una dintre cele mai active echipe din Liga 2, cu privire la acțiunile întreprinse pentru conturarea unui lot competitiv care să aducă promovarea la Constanța în sezonul următor, după cum au declarat cei din conducere. Au fost încheiate mai multe contracte de prelungiri, dar Farul a perfectat și patru transferuri. I-a adus pe Marius Chindriș (mijlocaș, 29 de ani), Vlad Șerbănescu (mijlocaș, 18 ani), Aurel Pirciu (mijlocaș, 18 ani) și Andrei Banyoi (atacant, 20 de ani).

Farul mai pregătește însă și alte transferuri până la începerea noului sezon din Liga 2. Antrenorul Ianis Zicu a precizat că este mulțumit de faptul că întrecerea va începe pe 29 august, pentru că are ocazia să îi pregătească și să îi cunoască mai bine pe jucătorii care vor semna în perioada următoare.

Pentru mine este bine că începem mai târziu, pentru că mai trebuie să aducem câțiva jucători. Am așteptat să vedem ce se întâmplă în Liga a 2-a, să vedem ce se întâmplă în prima ligă, să știm și noi ce jucători putem să aducem și care și-ar dori să vină în proiectul nostru, să reușim să facem lucruri mult mai bune în sezonul viitor”, a declarat Ianis Zicu săptămâna trecută.

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 10 Aug. 2020, 18:18 Liga 2
Pe aceeași temă