Unirea Slobozia a bifat a treia achiziție! A împrumutat un mijlocaș care a jucat la Poli Iași în prima parte a sezonului

Andrei PASCU 01 Feb. 2023, 16:14 Liga 2
Unirea Slobozia a bifat a treia achiziție! A împrumutat un mijlocaș care a jucat la Poli Iași în prima parte a sezonului

Unirea Slobozia a început stagiul de pregătire centralizat din această iarnă, iar în lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Constantin Enache se regăsește un nou jucător, care reprezintă a treia achiziție a perioadei actuale de transferuri.

Unirea Slobozia a obținut împrumutul lui Denis Andrei Bujor, de la Farul, formație din SuperLiga României.

Unirea Slobozia a obținut împrumutul unui jucător de la Farul, Denis Andrei Bujor

Denis Andrei Bujor, mijlocaș de bandă în vârstă de 18 ani, a evoluat în prima parte a sezonului la o echipă de Liga 2, Poli Iași, unde era cedat tot sub formă de împrumut de formația pregătită de Gică Hagi.

Înțelegerea dintre Farul și moldoveni a expirat în debutul acestui an, iar tânărul a fost trimis la Unirea Slobozia, pe care Constantin Enache va miza în partea a doua a campionatului, în ultimele etape din sezonul regular și în play-off sau în play-out.

La Poli Iași, mijlocașul a jucat în 13 din cele 16 etape disputate în prima parte a stagiunii campionatului de Liga 2, acumulând un total de 496 de minute, dar fără să marcheze. De cinci ori a început meciurile de la Poli Iași ca titular, iar în opt rânduri a intrat pe parcurs, de pe banca de rezerve.

Unirea Slobozia are 24 de jucători în lotul deplasat în cantonament

Referitor la lotul pe care îl are la dispoziție Unirea Slobozia în cantonament, conform Indepedent Online, el însumează 24 de jucători. Printre ei, și achizițiile făcute anterior de Unirea Slobozia, Robert Mustacă, revenit la Unirea Slobozia sub formă de împrumut, tot de la Farul, și pe atacantul Nsima Peter.

Lotul deplasat de Unirea Slobozia în stagiul de pregătire:

Portari: Mario Contra, George Păduraru, Cristian Ciupercă
Fundași: Florinel Ibrian, Andrei Dorobanțu, Gabriel Lazăr, Ionuț Dinu, Ciprian Perju, Iustin Ștefan, Constantin Toma, Ben Levy
Mijlocași: Ionuț Coadă, Vlad Prejmerean, Serge Ekollo, Alin Boțogan, Denis Milotin, Denis Bujor, Robert Silaghi, Robert Mustacă, Christo Bolohan, Christ Afalna
Atacanți: Denis Golda, Ciprian Rus, Nsima Peter

Unirea Slobozia, patru amicale în cantonament

Acum, Unirea Slobozia va întâlni în perioada stagiului de pregătire de la Snagov echipele CS Blejoi (1 februarie), Progresul Spartac (4 februarie), Metaloglobus (8 februarie) și Dinamo (10 februarie). În plus, ulterior, pe 18 februarie, formația lui Enache trebuie să mai dispute și testul cu CS Tunari.

Potrivit sursei amintite, Unirea Slobozia nu a mai disputat meciul amical cu Farul, din 28 ianuarie, din pricina condițiilor meteo, din cauza zăpezii care a căzut în marea parte a României în acele zile.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-in-cantonament-la-snagov-19259190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-in-cantonament-la-snagov-19259190

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-afumati-a-imprumutat-doi-jucatori-de-la-fc-voluntari-19258298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-succes-la-scor-cu-abatorul-slobozia-19258433

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Feb. 2023, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă