Dacia Unirea a mai bifat o achiziție, a unui experimentat fundaș la nivelul Ligii 2

Marius ANGHEL 29 Jul. 2021, 14:10 Liga 2
Dacia Unirea a mai bifat o achiziție, a unui experimentat fundaș la nivelul Ligii 2

Dacia Unirea Brăila își întărește defensiva pe ultima sută de metri înainte de primul meci oficial de la revenirea în campionatul Ligii 2.

Echipa antrenată de Florentin Petre a obținut semnătura lui Daniel Ciobanu, poate jucătorul cel mai experimentat adus în această vară, după promovarea din Liga 3.

Daniel Ciobanu, cea mai experimentată achiziție făcută de Dacia Unirea în această vară

Daniel Gabriel Ciobanu (27 de ani), originar din Târgu Frumos (Iași), a evoluat ultima dată, în sezonul trecut de Liga 2, la CSM Reșița, pentru care a strâns doar 5 meciuri (334 minute), ultimul fiind jucat în decembrie 2020. Prima parte a sezonului a început-o în Liga 1, la Poli Iași, pentru care a jucat însă doar 85 de minute într-un meci, cu FC Botoșani (scor 0-4).

În cariera sa a evoluat la multe echipe, ca Petrolul Videle, Petrotub Roman, Farul Constanța, Rapid CFR Suceava, FC Brașov, Pandurii Târgu Jiu, Luceafărul Oradea, din nou Pandurii, apoi Poli Iași și CSM Reșița. Pentru majoritatea a jucat în Liga 2, singurul meci în prima ligă fiind cel amintit mai sus, cu FC Botoșani.

”Întăriri pentru defensivă!
Daniel Ciobanu a semnat cu Dacia Unirea Brăila!
Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 1 Noiembrie 1993 și evoluează ca fundaș central!
Daniel are 97 de meciuri în Liga 2 și 6 goluri și a fost legitimat la Farul Constanța, Foresta Suceava, FC Brașov, Pandurii Târgu-Jiu, Poli Iași și CSM Reșița!
Bine ai venit, DANIEL! MULT SUCCES!”, a anunțat Dacia Unirea Brăila.

Brăila debutează în Liga 2 la Avrig, cu Șelimbăr

În această perioadă de transferuri, cu Dacia Unirea au mai semnat: Alexandru Duță (portar, ex Concodia Chiajna), Adelin Voinescu (atacant, ex FC Voluntari), Aurelian Petrache (mijlocaș, ex SC Oțelul), Alexandru Taciuc (mijlocaș, ex CSM Focșani), Gabriel Răducan (atacant, ex SC Oțelul), Alin Priboi (mijlocaș, ex CSM Bacău) și Alexandru Pătlăgică (fundaș, ex UTA).

Trupa din Brăila a înregistrat în perioada de pregătire următoarele rezultate în meciurile amicale: 5-2 cu ACSC Cazasu, 2-3 și 0-4 cu Farul, 1-1 cu CS Medgidia și 1-5 cu Unirea Slobozia.

Debutul în campionatul Ligii 2 îl va avea sâmbătă, de la ora 11:00, la Avrig, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu echipa nou-promovată CS Comunal Șelimbăr.

Marius ANGHEL 29 Jul. 2021, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă