Dacia Unirea Brăila a rezistat mai puțin de o repriză în fața Unirii Slobozia. Echipa pregătită de Adrian Mihalcea a câștigat ușor, după ce a fost condusă

Andrei PASCU 26 Jul. 2021, 12:40 Liga 2
Dacia Unirea Brăila a rezistat mai puțin de o repriză în fața Unirii Slobozia. Echipa pregătită de Adrian Mihalcea a câștigat ușor, după ce a fost condusă

Unirea Slobozia și Dacia Unirea Brăila au terminat seria meciurilor amicale înainte de debutul în noul sezon de Liga 2 cu o partidă jucată la Slobozia, una împotriva celeilalte.

Echipa gazdă, cu o mai mare experiență, a câștigat fără emoții, cu scorul de 5-1.

Dacia Unirea Brăila a început bine, dar Unirea Slobozia s-a dezlănțuit după pauză 

Însă, în ciuda scorului de la finalul celor 90 de minute, Dacia Unirea Brăila a început mai bine. Conform Obiectiv Vocea Brăilei, elevii lui Florentin Petre au făcut o primă parte a primei reprize foarte bună. A avut posesia, iar acest plus s-a concretizat, în cele din urmă cu deschiderea de scor, în minutul 18. Raphael Stănescu a marcat din pasa lui Alexandru Duțu. La fază a contribuit și Valentin Robu.

Jocul bun al nou-promovatei, cât și avantajul pe tabelă, s-a menținut pentru doar trei minute. Unirea Slobozia a făcut 1-1. O greșeală în apărarea brăilenilor a condus la un penalty, care a fost transformat de Antonio Cruceru. Unirea Slobozia a continuat să atace și chiar a marcat pentru 2-1 înainte de pauză. În minutul 35, Mihăiță Năstase a adus formația lui Adrian Mihalcea în avantaj.

Unirea Slobozia, trei goluri în partea secundă 

Potrivit sursei amintite, Dacia Unirea Brăila a stat și mai rău în apărare în repriza a doua. În plus, nici pe faza de atac nu a excelat, nereușind să își mai treacă în cont ocazii importante de gol. De nesincronizările din defensivă a profitat Unirea Slobozia, iar Robert Mustacă, Christ Afalna și Vlad Suciu au semnat o victorie categorică pentru echipa lor.

Dacia Unirea Brăila, prima repriză: Cr. Andrei – Cocîrlă, Paliu, Stănciulescu, Apostolache – Val. Robu, Fl. Lungu, N. Ioniță, Petrache – Duțu, R. Stănescu
Dacia Unirea Brăila, repriza a doua: Duță – Cocîrlă, Moroianu, Paliu (Bădilaș 65), Apostolache – N. Ioniță (Priboi 60), G. Apostol, Taciuc, Val. Robu – Răducan, Voinescu
Antrenor: Florentin Petre

Unirea Slobozia, echipă antrenată de Adrian Mihalcea, a anunțat rezultatul amicalului și marcatorii ei, însă nu s-a sinchisit să anunțe și jucătorii utilizați în acest amical. Cum, de altfel, nu a făcut-o nici formația antrenată de Florentin Petre, Dacia Unirea Brăila. Secretomania este în floare la cele două cluburi.

UPDATE: Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian, Lazăr, Perju, Mihai – Bolohan, Cruceru, Coadă, Mustacă, Greu, Năstase. Au mai jucat: Gurău – Dinu, Bălan, Suciu, Trașcu, Afalna, Radu, Lemnaru, Dorobanțu, Ivan.

Unirea Slobozia doar un eșec în amicale, Dacia Unirea Brăila doar o victorie 

Unirea Slobozia a disputat opt meciuri amicale până acum. A mai jucat împotriva celor de la Abatorul Slobozia (scor 10-0 ), Recolta Gheorghe Doja (scor 6-0 ), CSM Fetești (scor 2-1), Avântul Rovine (scor 5-1), Metaloglobus (scor 0-1), Olimpic Zărnești (scor 4-1) și Unirea Constanța (scor 2-0).

Rezultatele Daciei Unirea Brăila în meciurile amicale, în perioada de pregătire: 5-2 cu ACSC Cazasu, 2-3 și 0-4 cu Farul, 1-1 cu CS Medgidia.

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, Unirea Slobozia va merge pe terenul Unirii Dej, iar Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare, contra CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Unirea Slobozia

 

Andrei PASCU 26 Jul. 2021, 12:40 Liga 2
Pe aceeași temă