Dacia Unirea Brăila mizează pe dorința de afirmare a tinerilor, după revenirea în Liga 2. A transferat un mijlocaș de 20 de ani din Liga 3

Andrei PASCU 17 Jul. 2021, 16:37 Liga 2
Dacia Unirea Brăila mizează pe dorința de afirmare a tinerilor, după revenirea în Liga 2. A transferat un mijlocaș de 20 de ani din Liga 3

Nici nu s-a întors bine din cantonamentul de la Constanța, că deja Dacia Unirea Brăila a oficializat un transfer. Florentin Petre îl va avea sub comandă de acum înainte pe mijlocașul de bandă Aurelian Petrache (20 de ani), care sezonul trecut chiar le-a fost adversar brăilenilor.

Aurelian Petrache a jucat sezonul precedent la SC Oțelul 

Tânărul a evoluat pentru SC Oțelul, echipa pe care Dacia Unirea Brăila a învins-o în barajul decisiv pentru promovarea în Liga 2. Gălățenii nu vor mai conta pe el pentru sezonul următor de Liga 3, dar iată că Aurelian Petrache a prins un transfer la un nivel superior.

Aurelian Petrache a semnat cu Dacia Unirea Brăila!

Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 2 Aprilie 2001 și evoluează ca mijlocaș stânga!

Aurelian este fost junior al echipei Stars Brăila, iar în sezonul trecut a fost legitimat la Oțelul Galați!

Bine ai venit, AURELIAN! MULT SUCCES!

Forza DUB”, a anunțat Dacia Unirea Brăila transferul mijlocașului de numai 20 de ani.

Prin această mutare, Dacia Unirea Brăila demonstrează faptul că se va baza în primul sezon de la revenirea în Liga 2 pe dorința fotbaliștilor tineri de a confirma. Lotul lui Florentin Petre este, în foarte mare măsură, format din jucători tineri.

Dacia Unirea Brăila va fi una dintre echipele cu cea mai mică medie de vârstă, din Liga 2.

Dacia Unirea Brăila a programat două amicale, cu Farul și Unirea Slobozia 

Dacia Unirea Brăila a jucat două meciuri amicale în cantonamentul din Constanța, cu Farul, în fața căreia a cedat cu 2-3, și cu CS Medgidia, cu care a remizat, scor 1-1. Înainte de plecarea în stagiul de pregătire a mai disputat un test, cu ACSC Cazasu, pe care a învins-o cu scorul de 5-2.

Însă, meciurile amicale nu se opresc aici. Florentin Petre a mai programat alte partide de verificare. Clubul a anunțat că va mai juca două. Pe 21 iulie, va întâlni din nou Farul, iar pe 24 iulie își va măsura forțele cu Unirea Slobozia.

Echipa noastră urmează să desfășoare încă doua partide amicale până la debutul noul sezon al Ligii Secunde:

Miercuri: vs. Farul Constanța;

Sâmbătă: vs. Unirea Slobozia.

Orele celor doua partide urmează a fi comunicate ulterior.

Pe 31.07.2021 Dacia Unirea Brăila va dispută prima partidă oficială din sezon 2021-2022, urmând ca luni să ne aflăm adversarul.

Forza DUB”, a precizat Dacia Unirea Brăila.

Luni, 19 iulie, formația din Brăila va afla și ce prim adversar va avea după revenirea în Liga 2, în prima etapă. FRF a anunțat că în prima zi din săptămâna viitoare va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului diviziei secunde, sezonul 2021/2022.

Foto: Dacia Unirea Brăila 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-pierdut-amicalul-de-la-kikinda-o-noua-promovata-in-al-treilea-esalon-sarbesc-dorin-toma-nemultumit-de-arbitrajul-din-serbia-si-de-unii-jucatori-19192281

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-n-a-avut-mila-de-cs-afumati-si-a-invins-o-clar-intr-un-amical-disputat-in-ghencea-inaintea-partidei-militarii-si-au-prezentat-cea-mai-recenta-achizitie-un-mijlocas-19192271

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-invinsa-de-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-intr-un-meci-amical-19192261

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jul. 2021, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă