Atacant de la Dinamo pentru Dacia Unirea Brăila! Nou-promovata l-a adus pe fotbalistul care sezonul trecut i-a marcat două goluri

Andrei PASCU 22 Jul. 2021, 15:30 Liga 2
Atacant de la Dinamo pentru Dacia Unirea Brăila! Nou-promovata l-a adus pe fotbalistul care sezonul trecut i-a marcat două goluri

Dacia Unirea Brăila a adus un atacant de la Dinamo, pe Gabriel Răducan (20 de ani). Interesant este faptul că sezonul trecut acesta a fost împrumutat de ”câinii roșii” în Liga 3, la SC Oțelul, pentru care a marcat de două ori chiar împotriva formației din Brăila.

Gabriel Răducan a tot fost împrumutat de Dinamo în ultimii ani 

Gabriel Răducan nu a reușit să atragă atenția staffului tehnic al echipei mari a lui Dinamo, iar până acum a mai jucat pentru Daco-Getica și CSM Reșița, formații la care echipa din Liga 1 l-a cedat tot sub formă de împrumut.

Gabriel Răducan a surprins în urmă cu mai mulți ani, când a marcat pentru Dinamo U17 nu mai puțin de 25 de goluri într-un sezon.

Gabriel Răducan a semnat cu Dacia Unirea Brăila!

Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 7 Noiembrie 2000 și evoluează ca atacant!

Gabriel este fost junior al FC Dinamo București pentru care a înscris 25 de goluri într-un singur sezon la U17, fost jucător la Daco-Getica București și CSM Reșița, iar în sezonul trecut a fost legitimat la Oțelul Galați.

A marcat de doua ori împotriva echipei noastre, în partida Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila 1-2 (retur sezon regulat) și în turul barajului de promovare atunci când am remizat 1-1.

Bine ai venit, GABI! MULT SUCCES!

Forza DUB”, a anunțat Dacia Unirea Brăila.

Dacia Unirea Brăila, la al optulea transfer după promovare 

Aducerea și prezentarea atacantului Gabriel Răducan a venit la scurt timp după ce Dacia Unirea Brăila a făcut publică și venirea mijlocașului Alexandru Taciuc, care sezonul trecut a evoluat în Liga 3, la CSM Focșani.

Ceilalți fotbaliști veniți în această vară la Dacia Unirea Brăila sunt Alexandru Duță (portar, ex Concodia Chiajna), Alexandru Rotea (mijlocaș, ex UTA), Alexandru Patlagica (fundaș, ex UTA), Aurelian Petrache (mijlocaș, ex SC Oțelul) și Adelin Voinescu (atacant, ex FC Voluntari) și Aurelian Petrache (mijlocaș, ex SC Oțelul).

Dacia Unirea Brăila va juca ultimul meci amical înaintea startului campionatului Ligii a 2-a, duminică, 24 iulie, contra Unirii Slobozia.

Foto: Dacia Unirea Brăila

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-mizeaza-pe-dorinta-de-afirmare-a-tinerilor-dupa-revenirea-in-liga-2-a-transferat-un-mijlocas-de-20-de-ani-din-liga-3-19192303

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-cantonament-cu-un-nou-amical-pentru-dacia-unirea-braila-formatia-lui-florentin-petre-nu-a-reusit-sa-se-impuna-in-fata-unei-echipei-de-liga-4-19192209

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-a-plecat-in-cantonament-cu-cinci-fotbalisti-noi-primele-intariri-venite-sub-comanda-lui-florentin-petre-19191357

 

Andrei PASCU 22 Jul. 2021, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă