Dacia Unirea Brăila mărește ritmul transferurilor pe ultima sută. Un mijlocaș din Liga 3 e cea mai recentă achiziție, dar Florentin Petre mai anunță și alte veniri: ”Suntem în discuții avansate cu un fundaș stânga și un atacant”

Răzvan STÎNGĂ 21 Jul. 2021, 15:58 Liga 2
Dacia Unirea Brăila mărește ritmul transferurilor pe ultima sută. Un mijlocaș din Liga 3 e cea mai recentă achiziție, dar Florentin Petre mai anunță și alte veniri: ”Suntem în discuții avansate cu un fundaș stânga și un atacant”

Dacia Unirea Brăila face ultimele reglaje înaintea startului de Liga 2, iar miercuri, 21 iulie, a mai anunțat un transfer. Alexandru Taciuc, mijlocaș în vârstă de 25 de ani, a fost prezentat oficial de nou-promovată și va intra sub comanda antrenorului Florentin Petre.

Alexandru Taciuc, cel mai recent transfer al Daciei Unirea Brăila 

Sezonul precedent, Alexandru Taciuc a jucat în Liga 3, la CSM Focșani. În trecut, a mai fost legitimat la echipe precum Poli Iași, Știința Miroslava, Minaur Baia Mare sau AFC Odorheiu Secuiesc. Noul mijlocaș al echipei din Brăila are și câteva meciuri în Liga 2, 31, cu Știința Miroslava, în sezonul 2017/2018.

Alexandru Taciuc semnat cu Dacia Unirea Brăila!

Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 20 Noiembrie 1995 și evoluează ca mijlocaș dreapta!

Alexandru este fost junior al Academiei Hagi, jucător la Poli Iași și Știința Miroslava, iar în sezonul trecut a fost legitimat la CSM Focșani!

A marcat împotriva echipei noastre, chiar pe Stadionul Municipal când evolua pentru Știința Miroslava, însă l-am iertat!

Bine ai venit, ALEX! MULT SUCCES!

Forza DUB!”, a precizat Dacia Unirea Brăila.

Dacia Unirea Brăila a intensificat mutările pe piața transferurilor pe ultima sută de metri a debutului campionatului. Zilele trecute, după venirea din cantonamentul de la Constanța, a oficializat aducerea mijlocașului de bandă Aurelian Petrache (20 de ani), care sezonul trecut a evoluat pentru SC Oțelul.

Florentin Petre, analiză asupra sezonului următor și anunț despre alte transferuri 

Dacia Unirea Brăila va evolua, în urma tragerii la sorți pentru programul sezonului următor de Liga 2, cu trei echipe nou-promovate, în primele trei runde. În prima etapă va întâlni CS Comunal Șelimbăr în deplasare, după care va juca împotriva celor de la FC Brașov Steagul Renaște, acasă, și Steaua, în deplasare.

Cu toate acestea, antrenorul brăilenilor, Florentin Petre, nu pare foarte mulțumit de țintarul echipei sale. A declarat, după ce a aflat programul, că Dacia Unirea Brăila va avea partide grele, deși primele trei adversare au promovat, la rândul lor, în această vară în Liga 2 și ar trebui să fie, teoretic, de un nivel cât de cât apropiat.

Sunt meciuri foarte, foarte dificile în debutul campionatului, cu nou promovate, care cu siguranță vor dori să se ridice la nivelul acestui eșalon. Dar și noi suntem pregătiți să facem față unor astfel de dispute, ne dorim un start bun de campionat. Indiferent unde vom merge, vom dori să câștigăm. Am creat un grup extraordinar care poate face față în Liga a 2-a, așa că nu ne vom gândi decât la victorie. Am mare încredere în jucătorii Daciei Unirea.

(N.r. – Despre următoarele transferuri) Mai avem nevoie de câțiva jucători și suntem în discuții avansate cu un fundaș stânga și cu un atacant. Singurul jucător care nu se antrenează la parametri normali este Patrick Petre, dar se fac eforturi ca el să fie apt de joc în prima etapă”, a declarat Florentin Petre pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Florentin Petre a mai programat alte partide de verificare până la startul Ligii a 2-a. Clubul a anunțat că va mai juca două. Pe 21 iulie va întâlni Farul, iar pe 24 iulie își va măsura forțele cu Unirea Slobozia.

Foto: Dacia Unirea Brăila

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vara-cesiunilor-in-liga-2-mai-mult-de-o-treime-din-cluburile-care-vor-evolua-in-noul-sezon-au-primit-dreptul-de-joc-de-la-alte-echipe-braila-ripensia-si-constanta-modificari-pe-ultima-100-de-metri-19192463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-este-presedintele-echipei-fc-brasov-steagul-renaste-apelul-primarului-allen-coliban-fata-de-suporterii-stegari-si-planul-primului-conducator-al-clubului-care-se-doreste-a-fi-noul-fc-br-19192543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ssu-poli-l-a-luat-pe-samuel-costea-de-care-a-fost-interesata-si-ripensia-cam-de-la-7-ani-eram-de-dimineata-pana-seara-pe-teren-19192553

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Jul. 2021, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă