Dacia Unirea Brăila nu a putut trece de tinerii Farului. Nou-promovata a marcat de două ori, dar în cele din urmă a pierdut amicalul

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2021, 15:08 Liga 2
Dacia Unirea Brăila nu a putut trece de tinerii Farului. Nou-promovata a marcat de două ori, dar în cele din urmă a pierdut amicalul

Dacia Unirea Brăila a disputat primul meci amical după ce a ajuns în cantonamentul de la Constanța. Sâmbătă dimineață, nou-promovata în Liga 2 a evoluat împotriva formației Farul. A cedat cu 2-3, dar la pauză a condus cu 1-0.

Dacia Unirea Brăila, avantaj după 45 de minute cu Farul, eșec după 90 de minute 

Meciul s-a jucat pe stadionul din Ovidiu, iar Farul nu a evoluat cu prima echipă. A trimis pe teren mulți tineri, iar formația lui Florentin Petre a profitat de acest lucru parțial. A terminat prima repriză cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi în avantaj, în urma golului marcat de Raphael Stănescu, în minutul 10.

Situația s-a schimbat în partea a doua, iar Farul a revenit și a marcat de trei ori. Darius Grosu, Ely Fernandes și Gabriel Buta au înscris pentru echipa din prima ligă, în timp ce pentru Dacia Unirea Brăila a marcat același Raphael Stănescu.

Farul a început în formula: Dur-Buzoancă – Georgescu, Bârzu, Dănuleasa, Lazăr, Grosu, Popescu, Radaslavescu, Mihalcea, Andronache, Bodișteanu.
Antrenor: Gheorghe Hagi.

Dacia Unirea Brăila a început în formula: Andrei – Cocârlă, Paliu, Moroianu, Stănciulescu – Robu, Lungu, Ioniță, Petrache – Duțu, Stănescu. Au mai întrat în a doua repriză: Duță – Pătlăgică, Rontea, Apostolache, Bădilaș, Sava, Voinescu.
Antrenor: Florentin Petre

Dacia Unirea Brăila s-a aflat la al doilea amical al verii 

Dacia Unirea Brăila a plecat luni, 5 iulie, în stagiul de pregătire centralizat din această vară. Cantonamentul are loc, așadar, la Constanța, iar partida cu Farul a fost prima disputată în acest stagiu.

Până sâmbătă, formația din Brăila a mai disputat un singur amical, cu ACSC Cazasu (Liga 4 Brăila), iar elevii lui Florentin Petre au câștigat la scor, cu 5-2.

În cantonamentul de la Constanța, Florentin Petre a deplasat următorul lot:

Portari: Cristian Andrei, Alexandru Duță
Fundași: Andrei Paliu, Alexandru Patlagica, Cătălin Stănciulescu, Marius Cocîrlă, Marius Moroianu, Alexandru Bădilaș
Mijlocași: Florin Lungu, Narcis Ioniță, Andrei Apostolache, George Apostol, Valentin Robu, Ștefăniță Sava, Aurelian Petrache, Alexandru Rotea
Atacanți: Patrick Petre, Raphael Stănescu, Alexandru Duțu, Adelin Voinescu

Foto: Farul Constanța

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Jul. 2021, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă