Dacia Unirea Brăila a pierdut categoric al doilea amical cu Farul. Florentin Petre a mai primit un jucător, din Liga 3

Andrei PASCU 23 Jul. 2021, 11:34 Liga 2
Dacia Unirea Brăila a pierdut categoric al doilea amical cu Farul. Florentin Petre a mai primit un jucător, din Liga 3

Dacia Unirea Brăila a pierdut un nou meci amical cu Farul. Dacă primul duel, disputat la Constanța, chiar în timpul cantonamentului organizat de formația de Liga 2, l-a cedat cu 2-3, de această dată eșecul a fost și mai categoric. Trupa lui Florentin Petre a încasat un sec 0-4.

Dacia Unirea Brăila a pierdut din nou în fața Farului 

Partida s-a jucat pe stadionul central din Ovidiu. În prima repriză, Farul a marcat un gol, dar, potrivit Obiectiv Vocea Brăilei, Dacia Unirea Brăila a ratat câteva ocazii bune de a înscrie. Marius Cocîrlă nu a putut să marcheze din duel unu la unu cu portarul Farului, iar Aurelian Petrache a avut două șanse notabile. În primă fază a tras peste poartă, iar a doua oară l-a luat la țintă pe portarul Farului.

Cele două cluburi nu au făcut vreun fel de precizare în ceea ce privește partida. Dacă până acum atât Farul cât și Dacia Unirea Brăila anunțau pe site-urile de socializare informații din cadrul echipei, de această dată nu s-a comunicat nimic. Potrivit sursei amintite, Farul a marcat de alte trei ori în partea a doua.

Dacia Unirea Brăila în prima repriză: C. Andrei – Pătlăgică, Paliu, Stănciulescu, Apostolache – Petrache, Lungu, Taciuc, Cocârlă – R. Stănescu, Voinescu.
Dacia Unirea Brăila în repriza a doua: Duță – Pătlăgică (Bădilaș 75), Moroianu, Stănciulescu, Victor – V. Robu, Apostol, Ioniță, Petrache –  Priboi.

Alin Priboi, prezentat oficial de Dacia Unirea Brăila

În ziua amicalului cu Farul, Dacia Unirea Brăila a anunțat, totuși, aducerea mijlocașului Alin Priboi. Acesta a evoluat sezonul trecut în Liga 3, la CSM Bacău, unde a fost golgheterul echipei. Alte echipe pe la care a mai trecut mijlocașul în vârstă de 22 de ani sunt Sportul Snagov și Șomuz Fălticeni.

”Alin Priboi a semnat cu Dacia Unirea Brăila!
Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 6 Noiembrie 1998 și evoluează ca mijlocaș central!
Alin este fost junior al Sporting Pitești, jucător la Somuz Fălticeni și Sportul Snagov – pentru care a evoluat în Liga 2, iar în sezonul trecut a fost legitimat la CSM Bacău, fiind principalul marcator!
Bine ai venit, ALIN! MULT SUCCES!
Forza DUB”
, a punctat Dacia Unirea Brăila.

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Andrei PASCU 23 Jul. 2021, 11:34 Liga 2
Pe aceeași temă