Final de cantonament cu un nou amical pentru Dacia Unirea Brăila. Formația lui Florentin Petre nu a reușit să se impună în fața unei echipe de Liga 4

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 13:57 Liga 2

Dacia Unirea Brăila a terminat cantonamentul de la Constanța cu un meci amical. Brăilenii au jucat o partidă de verificare cu CS Medgidia (Liga 4 Constanța), dar pe care nu au reușit să o câștige. Au făcut doar 1-1, după ce au condus la pauză.

Dacia Unirea Brăila, doar egal cu divizionara a patra, CS Medgidia

Echipa lui Florentin Petre a plecat, astfel, din cantonamentul de la malul mării fără victorie. În prima partidă, și singura înainte de confruntarea cu CS Medgidia de la Constanța, Dacia Unirua Brăila a cedat cu 2-3 în fața formației Farul.

Brăilenii au deschis scorul în meciul cu echipa din Medgidia în minutul 40, prin Raphael Stănescu. Florentin Petre a schimbat semnificativ echipa în repriza a doua, iar asta s-a văzut. Clubul din Liga 4 a egalat în minutul 73, prin Dănuț Petrescu.

Dacia Unirea Brăila în prima repriză: Duță – Pătlăgică, Moroianu, Stănciulescu, Apostolache – Cocârlă, Taciuc, Lungu, Petrache – Voinescu, Stănescu.
Dacia Unirea Brăila în repriza secundă: C. Andrei – Sava, Moroianu, Paliu, Bădilaș – Robu, Priboi, Ioniță, Rotea – Voinescu, Duțu.

Alexandru Apostol și Patrick Petre, în continuare accidentați 

Dacia Unirea Brăila nu a fost cu lotul complet în partida cu CS Medgidia. Alexandru Apostol și Patrick Petre sunt în continuare accidentați și nu au făcut parte din programul normal al echipei. Ei vor relua pregătirile obișnuite începând cu săptămâna următoare.

Până la partidele cu Farul și CS Medgidia, formația din Brăila a mai disputat un singur amical, înainte de cantonament, cu ACSC Cazasu (Liga 4 Brăila), iar elevii lui Florentin Petre au câștigat la scor, cu 5-2.

Dacia Unirea Brăila va juca pe Stadionul Municipal Brăila în Liga 2! 

Nou-promovata antrenată de Florentin Petre a primit o veste bună. Va putea juca pe Stadionul Municipal Brăila în sezonul următor, de Liga 2. La arenă au avut loc mai multe lucrări de construcție, iar Comisia Federației Române de Fotbal a dat aviz favorabil clubului, în cele din urmă, pentru utilizarea stadionului din localitate.

COMUNICAT OFICIAL

Astăzi, 15.07.2021, a fost depusă la Direcția Competiții FRF cererea de înscriere în Liga 2 – sezon 2021-2022, sub numele AFC 1919 Dacia Unirea Brăila, precum și garanția financiară în cuantum de 50.000 lei.

Tot astăzi, Comisia Federației Române de Fotbal a omologat Stadionul Municipal Brăila pt. Liga 2 – sezon 2021-2022 – cuprinzând Tribuna 1, tribuna oficială și sector oaspeți.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru sprijinul acordat!

Dacia Unirea Brăila revine acasă!

FORZA DUB!”, a precizat Dacia Unirea Brăila.

Foto: Clubul Sportiv Medgidia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-amical-de-gala-pentru-fk-csikszereda-in-cantonamentul-din-turcia-ciucanii-si-au-masurat-fortele-cu-fenerbahce-19192178

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-semnat-cu-sebastian-serediuc-reactia-atacantului-crescut-in-spania-19192167

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-victorie-pentru-poli-iasi-in-amicalul-cu-stiinta-miroslava-mijlocasul-testat-de-costel-enache-si-partidele-de-verificare-programate-de-echipa-din-copou-pana-la-startul-ligii-a-2-a-19192158

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 13:57 Liga 2
Pe aceeași temă