CSM Slatina a efectuat vizita medicală și a programat cinci amicale. Va întâlni doar adversari din Liga 2

Andrei PASCU 21 Jun. 2023, 15:55 Liga 2
CSM Slatina a efectuat vizita medicală și a programat cinci amicale. Va întâlni doar adversari din Liga 2

CSM Slatina a trasat și programul meciurilor amicale pentru această vară, până va lua startul în noul sezon de Liga 2. Oltenii vor întâlni doar formații din eșalonul secund, cinci la număr.

Testele vor avea loc după cantonamentul stabilit de Daniel Oprescu, programat la Fundata, la Complexul Sportiv Cheile Grădiştei, care va debuta la 28 iunie și va dura 10 zile.

CSM Slatina a efectuat vizita medicală și a programat cinci amicale

Miercuri, 21 iunie, CSM Slatina a efectuat și vizita medicală în urma reunirii, la Craiova. Până la revenirea din cantonament, oltenii nu vor disputa, se pare, vreun meci amical, urmând a fi o perioadă de acumulare până la acel moment. Prima partidă test va avea loc, după cum a anunțat echipa pe Facebook, la 12 iulie.

CS Mioveni va fi primul adversar din perioada de pregătire pentru CSM Slatina, iar ulterior le va mai întâlni pe Viitorul Pandurii (19 iulie), Campionii FC Argeș (22 iulie), Concordia Chiajna (26 iulie) și Steaua (28 iulie).

CSM Slatina va pleca în curând în cantonament

Doar locurile de disputare ale confruntărilor cu Campionii FC Argeș și Concordia Chiajna au fost stabilite. Primul va avea loc la Slatina, iar al doilea pe terenul ilfovenilor.

Lotul de jucători al echipei noastre a susţinut, marţi şi miercuri, vizita medicală la Policlinica Sportivă Craiova.

Din data de 28 iunie, echipa pregătită de tehnicianul Daniel Oprescu va susţine stagiul pregătirii centralizate, timp de zece zile, la Fundata, Complex Sportiv Cheile Grădiştei.

Odată cu revenirea în localitate, divizionara secundă slătineană va începe meciurile de pregătire ale verii.

Jocurile stabilite:

12 iulie cu CS Mioveni (locul disputării nu a fost stabilit)
19 iulie cu Viitorul Pandurii (locul disputării nu a fost stabilit)
22 iulie cu FC Argeş (la Slatina)
26 iulie cu Concordia Chiajna (în deplasare)
28 iulie cu CSA Steaua (locul nu a fost stabilit)”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina, modificări de lot la cerința antrenorului Daniel Oprescu

CSM Slatina a făcut schimbări importante la nivelul lotului până acum, iar ele pot fi continuate până la debutul în Liga 2. Nu mai puțin de 13 jucători au plecat de la gruparea pregătită de Daniel Oprescu la prima strigare. Ulterior a părăsit clubul și Yavhen Smirnov, dar au fost parafate și primele înțelegeri.

Numele noi din lotul Slatinei sunt Florin Răsdan (ex Viitorul Pandurii), acontat încă din iarnă, Alin Țegle (ex Viitorul Pandurii, Claudiu Dragu (ex Viitorul Pandurii), Silvian Matei (ex Progresul Spartac), Mircea Donca (ex Minaur Baia Mare), John Mondragon (ex Minaur Baia Mare), Alexandru Marin (ex Sporting București).

În plus, la echipă a revenit și Marius Neicu, după ce împrumutul la nou-promovata în Liga 2- CSM Alexandria a expirat.

Modificările de lot, din cauza emoțiilor retrogradării avute de CSM Slatina

CSM Slatina a coborât o poziție în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, în stagiunea trecută, în urma primei runde, după eșecul cu FK Miercurea Ciuc, scor 0-2. Însă, după remiza cu Unirea Slobozia a revenit pe locul 3, trecând peste CS Comunal Șelimbăr cu un punct, 28 la 27 de puncte.

În urma rundei a 3-a, CSM Slatina a cedat cu CS Comunal Șelimbăr, scor 0-2, și a coborât iar pe poziția a 4-a. Pe acest loc a și terminat Grupa A a play-out-ului, mai înregistrând două victorii apoi, 1-0 cu Poli Timișoara și 1-0 cu Minaur Baia Mare, și un eșec, 0-1 cu Metaloglobus.

A terminat cu două puncte peste Metaloglobus, care a finalizat pe locul 5 și a jucat barajul de menținere în Liga 2 cu Progresul Spartac. Metaloglobus s-a impus contra formației lui Andrei Erimia și va continua în campionatul diviziei secunde.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-la-o-semnatura-sa-preia-o-echipa-din-liga-2-si-sa-fie-adversar-in-noul-sezon-cu-fostul-sau-colaborator-andrei-prepelita-sunt-in-drum-spre-club-si-continui-discutiile-19275623

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-prezentat-oficial-noua-conducere-administrativa-si-tehnica-presedintele-cj-dambovita-pornim-la-targoviste-reconstructia-micului-ajax-surpriza-un-italian-cunoscut-in-19275599

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-patra-achizitie-a-nou-promovatei-cs-tunari-vine-tot-de-la-o-rivala-din-liga-2-andrei-sin-s-a-alaturat-ilfovenilor-19275620

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-gasit-antrenor-dupa-retrogradarea-in-liga-2-noul-principal-visa-la-prima-liga-chiar-daca-nu-avea-licenta-necesara-exclusiv-19275595

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-este-noul-antrenor-al-gloriei-buzau-a-semnat-contractul-asumandu-si-obiectivul-de-a-promova-direct-19275553

Andrei PASCU 21 Jun. 2023, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă