CS Mioveni a zburdat în primul amical din 2024. Mihai Costea a înscris de trei ori, iar printre marcatori se regăsesc și doi dintre cei nou-veniți

Marius ANGHEL 24 Jan. 2024, 23:33 Liga 2

În primul amical disputat în 2024, CS Mioveni a obținut o victorie spectaculoasă în fața unui adversar, ce-i drept, mult inferior.

Cu scorul de 7-1 s-a impus trupa antrenată de Constantin Schumacher în meciul jucat cu Flacăra Horezu, clasată pe locul 5 în Seria 6 a Ligii 3 și reunită mai târziu în acest nou an.

Partida test s-a desfășurat miercuri, 24 ianuarie, pe terenul sintetic al Grupului Școlar Colibași, și a avut reprize disproporționate. Prima a avut 45 de minute, iar a doua a ținut 55 de minute.

CS Mioveni, victorie la șase goluri diferență în amicalul cu Flacăra Horezu

Cătălin Gogor a marcat primul, în minutul 9, cu călcâiul, din careul mic, în urma unei centrări din corner. Iar la pauză s-a intrat cu 2-0, după ce unul dintre nou-veniți, Ionuț Șerban, a punctat cu un șut de la circa 20 de metri. Davide Massaro a făcut 3-0 în minutul 50, servit cu o centrare de jucătorul adus de la Rapid, Alexandru Stan. Vâlcenii au înscris și ei, însă CS Mioveni a refăcut rapid diferența de trei goluri. Mihai Costea (60) a scapat singur pe stânga și a băgat mingea în plasă pe sub portar. Alexandru Stan a rămas și el singur cu goalkeeperul după o pasă a lui Massaro și l-a învins în minutul 70, dar minutele de final au adus ale două reușite în dreptul lui Mihai Costea. Mai întâi a făcut-o cu un șut în diagonală, de la 25 de metri, iar apoi a mișcat plasa cu un șut plasat din fața careului, de la circa 18 metri.

Constantin Schumacher a început amicalul cu Flacăra Horezu cu: Val. Sima (Bădescu 30) – Gogor, R. Garutti, Ignat – Trașcu, D. Toma, Cărăruș, Șerbănică – I. Șerban, Blănaru, Guțea. În a doua repriză au evoluat: Fl. Croitoru (Bădescu 60) – Bolohan, Gogor, Simion, Andr. Șerban – Al. Răuță, Dică – Căprescu, Massaro, Al. Stan – Mih. Costea. Au mai intrat: Duțan, Moșoiu, Popescu, Popa, Văsălie și Staicu.

  • CS Mioveni, reunită în 15 ianuarie, va mai susține până la reluarea campionatului Ligii 2 alte șase amicale. Pe următorul îl are cu Metaloglobus, în data de 27 ianuarie, iar apoi va mai întâlni FC Pucioasa (31 ianuarie), AFC Câmpulung Muscel (3 februarie), ACSO Filiași (7 februarie), Campionii FC Argeș (13 februarie) și SCM Râmnicu Vâlcea (17 februarie).

Concluziile lui Constantin Schumacher după CS Mioveni – Flacăra Horezu 7-1:

https://www.youtube.com/watch?v=-QMCIueC6Xg

 

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-achizitii-la-cs-mioveni-19297600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-financiare-in-liga-2-si-liga-3-19297290

Marius ANGHEL 24 Jan. 2024, 23:33 Liga 2
Pe aceeași temă