”U” Cluj n-a avut emoții cu Sănătatea Cluj, în primul amical al perioadei de pregătire. Erik Lincar a rulat tot lotul, dar ”studenții” tot au câștigat la scor

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2022, 15:21 Liga 2

Universitatea Cluj a început și ea seria meciurilor amicale programate înainte de reluarea Ligii a 2-a. A primit vizita formației Sănătatea Cluj (Liga 3) și nu a avut probleme.

Echipa lui Erik Lincar a învins astăzi, 28 ianuarie, cu scorul de 4-1, iar marcatorii au fost jucători diferiți.

Erik Lincar a rulat tot lotul. A jucat și cea mai recentă achiziție, portarul Aurelian Păun

Universitatea Cluj a condus cu 2-0 încă de la pauză. Înainte de prima parte a primei reprize au făcut ”studenții” diferența, în urma reușitelor lui Albert Hofman (min. 14), Dragoș Tescan (19).

Erik Lincar le-a dat șansa tuturor să joace, astfel că echipele puse pe teren au arătat diferit în cele două reprize. În plus, în partea secundă, Erik Lincar a contat și pe cea mai recentă achiziție a Universității Cluj, portarul Aurelian Păun.

În repriza a doua, Universitatea Cluj a mai marcat de două ori, spre finalul amicalului disputat pe un teren sintetic, prin Nicolae Pîrvulescu (79) și Ciprian Călugăr (83).

  • ”U” Cluj în prima repriză: Gorcea – Romeo, Gugu, Ispas, Alarcon – Neacșu, Ribeiro – Hofman, Haită, Tescan – V. Alexandru.
  • ”U” Cluj în repriza a doua: Păun – Mitrea, Ilie, Vomir, Ciobanu – Vînău, V. Moraru – Pîrvulescu, Felecan, Călugăr – Boiciuc.

Erik Lincar: ”Suntem pregătiți să mergem în Antalya”

Erik Lincar a tras câteva concluzii la finalul jocului cu Sănătatea Cluj.

”Am încheiat prima parte a perioadei de pregătire cu acest joc amical. Am avut și acest joc amical în care jucătorii s-au implicat. Important este să fim sănătoși. Suntem pregătiți să mergem în Antalya, unde ne dorim să avem o perioadă reușită, cu vreme bune. De aceea mergem, să avem parte de terenuri bune și să jucăm cele trei meciuri amicale pe care le avem în program”, a spus Lincar, care a vorbit și despre juniorii utilizați în jocul cu echipa din Liga 3: ”Îi urmărim de mult. Știți că tot timpul am adus jucători de la U19. Au fost și alții. Pot să spun că sunt jucători interesanți. Cu timpul, prin evoluțiile lor, sper ca unii dintre ei chiar să facă parte din lotul echipei și, de ce nu, să debuteze la Liga 1 sau chiar la Liga 1.”

”U” Cluj pleacă în Turcia

A fost primul și ultimul meci amical pentru Universitatea Cluj în țară, pentru că va urma un stagiu de pregătire centralizat în afara României. Cantonamentul din Turcia va dura până aproape de jumătatea lunii februarie (perioada 31 ianuarie – 10 februarie), iar acolo ”U” Cluj va avea trei meciuri amicale.

Până acum, potrivit informațiilor oferite de club, au fost stabilite două, cu Korona Kielce (locul 3 în liga a doua din Polonia), la 5 februarie, și cu Kaspij Aktau (locul 8 în prima ligă din Kazakhstan), la 7 februarie.

După ce va reveni în România, Universitatea Cluj va mai organiza alte două meciuri de verificare, cu echipe din Liga 3, Minaur Baia Mare și Metalurgistul Cugir.

REZUMATUL amicalului ”U” Cluj – Sănătatea Cluj 4-1:

https://www.youtube.com/watch?v=Uk7PYGwuWR0

Foto și video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-erik-lincar-si-a-adus-la-u-cluj-inca-un-jucator-pe-care-l-a-antrenat-la-turris-oltul-portarul-aurelian-paun-considera-coborarea-din-liga-1-in-liga-2-drept-un-pas-19217735

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intariri-serioase-pentru-claudiu-niculescu-concordia-chiajna-a-transferat-un-fost-fundas-de-la-u-cluj-si-a-adus-in-teste-doi-jucatori-printre-care-paul-batin-atacantul-a-reusit-du-19217687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-anunta-ca-si-a-deschis-portile-catre-mediul-privat-si-are-un-prim-membru-asociat-la-club-cu-drept-de-vot-in-forurile-de-conducere-radu-constantea-19217661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-nu-doar-da-jucator-la-fc-botosani-ci-si-ia-martin-remacle-a-fost-imprumutat-la-ardeleni-dupa-ce-n-a-impresionat-in-liga-1-19217591

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-a-anuntat-despartirea-de-victor-dican-si-ii-pune-in-spate-decizia-de-a-merge-la-fc-botosani-am-acceptat-la-solicitarea-expresa-a-jucatorului-club-19217545

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2022, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă