FC Hermannstadt a ajuns în Turcia! Lotul de jucători pe care Marius Măldărășanu îl are la dispoziție și adversarii din acest cantonament

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Jan. 2022, 12:17 Actualizat: 29 Jan. 2022, 12:17 Liga 2
FC Hermannstadt a ajuns în Turcia! Lotul de jucători pe care Marius Măldărășanu îl are la dispoziție și adversarii din acest cantonament

FC Hermannstadt, a doua clasată în Liga 2 după 16 etape, este prima echipă din eșalonul secund care a mers în acest an în cantonament în Turcia. Trupa antrenată de Marius Măldărășanu se află de ieri, 28 ianuarie, în Antalya, unde va sta până la 11 februarie, perioadă în care va disputa și patru meciuri amciale.

Mai multe echipe din Liga 2 vor merge și ele în Antalya, printre ele fiind Petrolul, care pleacă duminică din țară, sau ”U” Cluj, care are decolarea programată luni.

25 de jucători are Măldărășanu la dispoziție în stagiul de pregătire din Turcia

Echipa sibiană a deplasat în Turcia un lot format din 25 de jucători, conform celor transmise de club.

Noutățile față de lotul din prima parte a sezonului sunt reprezentate de Andrei Blejdea (ex ”U” Cluj), Ionuț Biceanu (ex Concordia Chiajna), Daniel Paraschiv (ex FC Voluntari, venit sub formă de împrumut de la CFR Cluj), Ioan Hora (ex UTA) și Gabriel Șerban (ex Astra). Totodată, lotul a fost completat cu trei jucători de la echipa secundă a clubului, portarul Călin Grecu, mijlocașul Ianis Gîndilă și Cosmin Bucuroiu. Gîndilă a prins un meci în acest sezon, iar Bucuroiu a fost utilizat în trei partide.

Lotul de jucători pe care FC Hermannstadt l-a dus în Antalya:

portari: Ionuț Pop, Vlad Muțiu, Călin Grecu;
fundași: Gheorghe Tomșa, Alexandru Pantea, Florin Bejan, Ionuț Stoica, Paul Antoche, Saeed Issah, Raul Opruț;
mijlocași: Baba Alhassan, Mino Sota, Petrișor Petrescu, Silviu Balaure, Ionuț Năstăsie, Alexandru Oroian, Călin Popescu, Andrei Blejdea, Gabriel Șerban, Ionuț Biceanu, Ianis Gîndilă;
atacanți: Cosmin Bucuroiu, Valentin Buhăcianu, Ioan Hora, Daniel Paraschiv.

  • Clubul a anunțat oficial despărțirea de Lucian Buzan, Andrei Lungu, Andrei Sîntean, Alexandru Vodă, Mirel Bolboașă și Stjepan Plazonja. FC Hermannstadt n-a comunicat nimic despre dispariția din lot a atacantului olandez Stanley Elbers.

Din delegația echipei sibiene fac parte și Marius Măldărășanu (antrenor principal), Laurențiu Costache, Marian Rada (antrenori secunzi), Florin Berța (antrenor cu portarii), Dragoș Rusu (medic sportiv), Georghe Halmaghi, Mircea Fățan (maseuri), Sergiu Coc (preparator fizic), Dănuț Coman (președinte executiv) și Radu Neguț (manager sportiv).

Patru amicale programate în cantonamentul din Turcia

În stagiul de pregătire din Turcia, FC Hermannstadt va disputa patru meciuri amicale după următorul program:

1 februarie – Saburtalo (prima ligă din Georgia)
4 februarie – Valmeira (prima ligă din Letonia)
7 februarie – Vardar Skopje (prima ligă din Macedonia de Nord)
9 februarie – Khimki (prima ligă din Rusia)

În țară, sibienii au jucat două amicale, 1-0 cu Unirea Dej și 3-3 cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: FC Hermannstadt

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Jan. 2022, 12:17 Actualizat: 29 Jan. 2022, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă