Surpriză mare la Viitorul Pandurii! Eugen Trică e vechiul și noul ”principal” al gorjenilor, deși negocierile eșuaseră în primă fază

Răzvan STÎNGĂ 30 Jan. 2022, 17:06 Liga 2
Surpriză mare la Viitorul Pandurii! Eugen Trică e vechiul și noul ”principal” al gorjenilor, deși negocierile eșuaseră în primă fază

Viitorul Pandurii a ajuns la un acord cu Eugen Trică, deși zilele trecute mutarea era picată definitiv, iar de echipă se ocupa ”secundul” Alexandru Ciobanu.

În urma altor negocieri, clubul și antrenorul au căzut la înțelegere, anunțul fiind făcut de formația din Târgiu Jiu, într-un comunicat emis pe pagina de Facebook, o raritate pentru clubul gorjean.

Eugen Trică, vechiul și noul ”principal” al formației Viitorul Pandurii 

Eugen Trică, în vârstă de 45 de ani, a început deja treaba și a plecat alături de Viitorul Pandurii în Turcia, unde va fi efectuat stagiul de pregătire din această iarnă. Nu sunt oferite prea multe informații de către gorjeni în privința revenirii lui Trică, accentul fiind pus pe un meci amical disputat în această săptămână și pe plecarea în Antalya.

CSM Deva a fost adversarul Viitorului Pandurii zilele trecute, iar formația din Liga 2 s-a impus cu scorul de 3-1. Nu se știe exact dacă și la acest meci Eugen Trică a stat pe bancă sau partida a fost condusă de Alexandru Ciobanu. Foarte probabil, Ciobanu va rămâne la Viitorul Pandurii și după revenirea lui Trică și va avea rolul de ”secund”.

”Eugen Trică este noul antrenor principal al ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu! Astăzi (n.r. – duminică, 30 ianuarie)echipa a plecat în Antalya pentru pregătirea sezonului de primăvară. În această săptămână a avut loc și un meci amical, la Deva, partidă câștigată de ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu 3-1, în fața celor de la CSM Deva. La revenirea din Turcia, echipa antrenată de Eugen Trică  are programate două amicale cu CSM Slatina (16 respectiv 19 februarie 2022) , se arată pe pagina de Facebook a Viitorului Pandurii, unde ultima dată un mesaj al clubului fusese postat tocmai la 16 octombrie 2021.

Eugen Trică părăsise Viitorul Pandurii pentru ”FC U” Craiova 

În acest sezon, după cum bine se știe, Eugen Trică a mai fost antrenorul Viitorului Pandurii, în intervalul etapelor 8-13. A înregistrat trei victorii (2-1 cu Poli Timișoara, 2-1 cu Unirea Constanța, 3-1 cu Poli Iași), două egaluri (1-1 cu FC Buzău, 0-0 cu Metaloglobus) și o înfrângere (1-3 cu FK Miercurea Ciuc).

Trică a plecat din Gorj pentru că a primit o ofertă de la U Craiova 1948 SA, echipă pe care a promovat-o în Liga 1 la finalul stagiunii trecute de divizie secundă. Acolo a stat și mai puțin, conducând formația din Bănie în doar patru meciuri, după care a fost reziliat contractul.

În cariera de ”principal”, Eugen Trică le-a mai pregătit pe Juventus București, CFR Cluj, UTA Arad, Al-Ittihad (club din Arabia Saudită), Politehnica Iași, Metalul Reșița, Sportul Snagov și Turris Oltul Turnu Măgurele.

Eugen Trică are un obiectiv clar: formarea unei echipe competitive pentru sezonul următor

Viitorul Pandurii este abia pe locul 15 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte după 16 etape. Planurile clubului se îndreaptă către sezonul următor, pentru că în a doua parte a întrecerii se dorește conturarea unei formații promițătoare pentru stagiunea 2021-2022, strategie decisă în mandatul lui Octavian Benga.

În sezonul regular, Viitorul Pandurii mai are trei meciuri: cu Ripensia, pe teren propriu, cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Foto: Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-preparatorul-fizic-al-echipei-viitorul-pandurii-a-vazut-moartea-cu-ochii-un-baiat-de-bani-gata-s-a-urcat-cu-o-masina-monstru-peste-el-si-i-a-provocat-rani-grave-e-internat-19217791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-bifat-primele-plecari-gorjenii-au-reziliat-cu-fotbalisti-care-au-jucat-mai-putin-si-se-pregatesc-de-un-cantonament-in-afara-romaniei-19217198

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asa-au-decurs-ultimele-antrenamente-ale-lui-octavian-benga-la-viitorul-pandurii-a-coordonat-un-lot-de-15-jucatori-dintre-care-cinci-portari-pe-cine-intentioneaza-gorjenii-sa-numeasca-nou-p-19216190

Răzvan STÎNGĂ 30 Jan. 2022, 17:06 Liga 2
Pe aceeași temă