Amicale cu echipe din Rusia și Turcia pentru CS Comunal Șelimbăr în cantonamentul de la Bolu. Eugen Beza, despre posibilitatea de a face noi achiziții

Ovidiu BOICA 06 Jul. 2022, 10:29 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr se află, de la începutul acestei săptămâni, vreme de 10 zile într-un cantonament centralizat la Bolu, în Turcia, în cadrul căruia va disputa și trei meciuri de verificare.

”Călăreții roșii” vor întâlni echipe din Rusia și Turcia în amicalele care vor avea loc pe 8, 11 și 13 iulie.

”Vom juca, pe data de 8 iulie, cu Orenburg, o echipă nou-promovată în prima ligă din Rusia, după care avem, pe data de 11 iulie, cu Adanaspor, iar pe data de 13 iulie vom mai avea un amical cu Eyupspor, echipă cu care am jucat și anul trecut, echipă care a jucat barajul de promovare în prima ligă din Turcia”, a spus Eugen Beza, antrenorul echipei din Șelimbăr, după ce a aterizat pe pământ tucesc.

Beza așteaptă finalul cantonamentului din Turcia pentru a decide daca are nevoie de noi achiziții la Șelimbăr

În cantonamentul din Antalya, Beza va pune accentul atât pe pregătirea fizică, cât și pe cea tehnico-tactică.

În primul rând ne propunem să îmbinăm pregătirea fizică cu pregătirea tehnico-tactică, pentru că vom avea trei meciuri. Implicit vom urmări și încărcarea fizică, dar și aspecte tehnico-tactice”, a mai spus Beza.

Antrenorul echipei sibiene a vorbit și despre alte eventuale transferuri, declarând că va lua o decizie în acest sens după stagiul de pregătire din Turcia.

”Deocamdată, în mare sunt mulțumit (n.a. de transferuri). Așteptăm evoluția tuturor, nu doar a celor nou-veniți, în cele trei meciuri amicale pe care le avem aici, la Bolu, după care tragem o concluzie și vedem unde și dacă trebuie să ne mai întărim. Este o perioadă lungă, până la 1 septembrie, în care putem face transferuri, așa că important este să analizăm bine și, în primul rând, să avem răbdare”, a adăugat Eugen Beza.

Declarațiile lui Eugen Beza după ce a ajuns cu Șelimbăr în cantonamentul din Turcia:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

 

Ovidiu BOICA 06 Jul. 2022, 10:29 Liga 2
Pe aceeași temă