FK Miercurea Ciuc a ajuns în Turcia și a început cantonamentul de două săptămâni. Programul meciurilor amicale

Andrei PASCU 30 Jan. 2022, 13:20 Liga 2
FK Miercurea Ciuc a ajuns în Turcia și a început cantonamentul de două săptămâni. Programul meciurilor amicale

FK Miercurea Ciuc a început cantonamentul din Turcia (Antalya), unde va face ultimele reglaje importante până la reluarea Ligii a 2-a. Deși în ultimele zile în Turcia nu a fost o vreme prea bună, ciucanii au avut noroc, iar la primele ședințe de pregătire temperatura a fost pozitivă.

FK Miercurea Ciuc va juca patru amicale în Turcia 

În cele două săptămâni pe care le va petrece în Antalya, FK Miercurea Ciuc va juca și mai multe meciuri amicale, patru mai exact. Prima dată, echipa lui Valentin Suciu o va întâlni pe Metalurgs Liepaja (31 ianuarie), iar apoi pe Dinamo Moscova 2 (3 februarie), FC Vorskla U20 (5 februarie) și FC Lvov (7 februarie).

Echipa noastră a ajuns ieri (n.r. – vineri, 28 ianuarie) în Antalya, unde se pregătește pentru începutul campionatului, timp de două săptămâni.

Lotul condus de Valentin Suciu și Bajko Barna s-a antrenat în această dimineață (n.r. – sâmbătă) pe o vreme plăcută, 11 grade, iar după-amiaza în condiții similare, 12 grade.

Conform planurilor staffului tehnic, vom disputa la 31 ianuarie un meci de pregătire împotriva echipei din prima ligă rusă, FC Metallurg Lipetsk, apoi, pe 3 februarie, va fi adversară o echipă din divizia secundă rusă, FC Dinamo Moscova 2, la 5 februarie adversară va fi echipa U20 a FC Vorskla, iar la 7 februarie vom disputa un meci cu FC Lvov.

Antrenorul principal Valentin Suciu a spus înainte de cantonament că mai este mult de lucru la partea tactică”, se arată în comunicatul emis de FK Miercurea Ciuc .

FK Miercurea Ciuc a avut două partide de verificare în România 

În România, înaintea plecării în Turcia, FK Miercurea Ciuc a disputat două meciuri amicale, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1, și AFC Odorheiu Secuiesc, de care trecut cu scorul de 4-2.

Din punct de vedere tactic mai avem mult de lucru, noii jucători nu au jucat cum îmi doresc, dar pe undeva e normal să nu se găsească încă pe teren”, a spus antrenorul Valentin Suciu, despre situația echipei din acest moment.

FK Miercurea Ciuc, cinci achiziții 

FK Miercurea Ciuc a făcut cinci achiziții în această iarnă. Formația lui Valentin Suciu a anunțat noutățile pe care se va baza în partea secundă a campionatului: pe Balazs Tajti (fundaș, 20 de ani), Sargis Metoyan (atacant, 24 de ani), Daniel Vita (fundaș, 19 ani), Bogdan Moga (portar, 26 de ani) și Balazs Csiszer (fundaș, 22 de ani).

În privința plecărilor de la FK Miercurea Ciuc, numărul este de cinci: Ladislav Rybansky (portarul, 37 de ani), David Bor (fundaș, 27 de ani), Rokas Krusnauskas (atacant, 26 de ani), Bogdan Rotar (atacant, 20 de ani) și Richard Aszalos (fundaș, 21 de ani).

Foto: FK Miercurea Ciuc 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-se-faulteaza-singura-plecarea-lui-victor-dican-a-nascut-din-nou-reactii-diferite-ale-clubului-erik-lincar-a-anulat-comunicatul-oficial-19218041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/ioan-neculaie-fostul-patron-al-fc-brasov-a-fost-prins-de-politie-in-grecia-dupa-ce-fusese-dat-in-urmarire-generala-cum-arata-acum-milionarul-brasovean-19218033

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-de-gratie-din-partea-frf-pentru-astra-care-revine-din-nou-pe-minus-in-clasament-si-este-ca-si-retrogradata-din-liga-2-clubul-a-fost-sanctionat-pentru-scandalul-de-dopaj-in-care-au-fost-impl-19217978

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-capata-moral-in-amicalele-cu-echipele-din-ligi-inferioare-a-invins-la-zero-o-formatie-din-liga-4-galati-19218023

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jan. 2022, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă