Concordia a revenit de la 0-2 în amicalul cu SC Oțelul pentru o remiză în care Paul Batin a contribuit decisiv! Claudiu Niculescu, egal la Chiajna cu Dorinel Munteanu

Marius ANGHEL 16 Feb. 2022, 18:14 Liga 2

Concordia Chiajna s-a împiedicat de o echipă din Liga 3 în penultimul meci amical disputat în această iarnă înainte de debutul în primul joc oficial din 2022, în derby-ul cu ”U” Cluj.

Ilfovenii lui Claudiu Niculescu au remizat la scorul de 2-2 cu SC Oțelul Galați, pe terenul secund, de iarbă, al bazei sportive de la Chiajna, după ce trupa condusă de Dorinel Munteanu a avut 2-0 pe tabelă.

Batin a contribuit decisiv în revenirea Concordiei cu SC Oțelul

SC Oțelul, liderul Seriei a 2-a a Ligii 3 după 15 etape, a avut 2-0 la pauză la Chiajna, după ce François Yabre (11) și Vasile Jardan (13) i-au luat pe sus pe jucătorii echipei ilfovene încă din start și au marcat în poarta apărată de Marius Aldescu.

În partea secundă a jocului, Concordia a redus din diferență printr-un eurogol marcat de veteranul Paul Batin (34 de ani), în minutul 71, din interiorul careului, iar egalitatea a fost stabilită tot de un experimentat jucător, de Azdren Llullaku (34 de ani), în minutul 77, dintr-un penalty obținut tot de Batin, după cum informează echipa ilfoveană.

Claudiu Niculescu a început jocul cu: Aldescu – Ct. Alexe, Marc, Palmeș, Cherecheș – N. Popescu, D. Codrea – Mirică, N. Roșu, Ad. Voicu – Sokovic, iar în repriza a doua au mai intrat: D. Moldovan – Borța, Taub, Batin, Nic. Pîrvulescu, Matiș, Casap, L. Ion, Llullaku, Bg. Manole și Pintilie.

SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Țica, I. Neagu, Jardan, D. Cireș, Cisotti, Green, Nica
Rezerve: Ursu – Sîrghi, Hagiu, Farcaș, Nedelea, Adăscăliței, M. Cireș, Savu, Nistor, Crîcimar, Cîrjan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Concordia mai are un amical cu Steaua înainte de primul joc oficial, cu ”U” Cluj

Concordia a disputat în această perioadă de pregătire de iarnă alte șase amicale. În România, a trecut cu 7-1 de Flacăra Moreni (Liga 3), iar în cantonamentul din Turcia a obținut următoarele rezultate: 1-0 cu FK Decic Tuzi (prima ligă din Muntenegru), 1-2 cu Forte Taganrog (liga a treia din Rusia), 2-0 cu FK Tom Tomsk (liga a doua din Rusia), 1-0 cu FK Indija (liga a doua din Serbia) și 3-2 cu FK Kolos Kovalinka U19 (Ucraina).

În ultimul test programat înainte de primul meci oficial din 2022, Concordia joacă sâmbătă, 19 februarie, în deplasare, cu Steaua. Ilfovenii vor disputa în deplasare, la Cluj-Napoca, luni, 28 februarie, de la  ora 20:00, partida cu Universitatea Cluj, cea care încheie etapa a 17-a a Ligii 2, prima din acest an și antepenultima din sezonul regular.

În schimb, SC Oțelul, care mai are ceva timp până va avea primul meci oficial în acest an, în jurul datei de 12 martie, la CS Făurei, a mai disputat în această iarnă amicale cu Covurluiul Târgu Bujor (6-0, Liga 4 Galați), Astra (3-0, Liga 2) și Aerostar Bacău (0-0, Liga 3), iar în următoarea perioadă mai are programate partide cu FC Buzău (19 februarie, deplasare), Hușana Huși (26 februarie, acasă) și Sporting Juniorul Vaslui (4 martie, acasă).

Foto: Concordia Chiajna și SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-ajuns-la-11-achizitii-alti-doi-mijlocasi-au-semnat-cu-vulturii-verzi-19219443

Marius ANGHEL 16 Feb. 2022, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă