Eșec surprinzător pentru Concordia Chiajna. A pierdut împotriva unei echipe din liga a 3-a din Rusia, după ce a condus

Andrei PASCU 06 Feb. 2022, 12:43 Liga 2
Eșec surprinzător pentru Concordia Chiajna. A pierdut împotriva unei echipe din liga a 3-a din Rusia, după ce a condus

Concordia Chiajna a cedat surprinzător în al doilea meci din cantonamentul din Turcia, cu Forte Taganrog (echipă din liga a 3-a din Rusia). Ilfovenii chiar au deschis scorul, în repriza a doua, dar în cele din urmă adversarii au întors, au marcat de două ori și s-au impus cu 2-1.

Concordia Chiajna, eșec contra unei echipe din liga a 3-a din Rusia 

Prima parte s-a terminat fără gol, scor 0-0, iar după pauză Claudiu Niculescu a făcut mai multe schimbări în echipă. De altfel, singura reușită a Concordiei Chiajna, venită chiar după reluarea reprizei a doua, a fost semnată de Bogdan Barbu, intrat după primele 45 de minute.

Apoi, Forte Taganrog a revenit și a marcat de două ori, trecând la limită de Concordia Chiajna. Locul 4 din Liga 2 s-a aflat la al doilea amical din Turcia. În primul, cu FK Decic Tuzi (formație din prima ligă din Muntenegru) s-a impus cu 1-0.

  • Primul 11 al Concordiei Chiajna în amicalul cu Forte Taganrog: Moldovan – Alexe, Palmes, Marc, Cherecheș – Codrea, N. Popescu – Mirică, Llullaku, A. Voicu – Sokovic. În repriza a doua au mai intrat Silveanu – Borța, L. Ion, Manole, Taub, Piper, Barbu, Roșu, Batin și Plazonja.

Urmează un amical puternic pentru Concordia Chiajna, cu FC Tomsk

Până la revenirea în România, Concordia Chiajna a mai luat două partide de verificare, cu FC Tomsk (Rusia, 7 februarie) și FC Indija (Serbia, 9 februarie). Un singur amical a mai disputat până acum formația lui Claudiu Niculescu, în România, cu Flacăra Moreni, de care a trecut cu 7-1.

Suntem în continuare cu șanse la promovare, cu șanse la play-off, chiar dacă Petrolul are un avans considerabil și cred că merită din plin promovarea, pentru că a avut un parcurs excepțional. Ne luptăm în continuare”, spunea președintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, în privința reluării Ligii 2.

Foto: Concordia Chiajna 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-batin-si-cate-un-jucator-de-la-rivalele-u-cluj-si-fc-hermannstadt-printre-noutatile-concordiei-chiajna-din-lotul-cu-care-s-a-deplasat-in-cantonamentul-din-turcia-19218059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-a-luat-portar-ce-transfer-au-facut-ilfovenii-dupa-ce-thomas-chesneau-a-fost-imprumutat-la-dinamo-19218002

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intariri-serioase-pentru-claudiu-niculescu-concordia-chiajna-a-transferat-un-fost-fundas-de-la-u-cluj-si-a-adus-in-teste-doi-jucatori-printre-care-paul-batin-atacantul-a-reusit-du-19217687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-disputat-doua-amicale-intr-o-zi-in-cantonamentul-din-turcia-cum-s-a-descurcat-formatia-lui-valentin-suciu-19218710

 

 

Andrei PASCU 06 Feb. 2022, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă