Concordia Chiajna a făcut încă o victimă în amicalele din Turcia. A învins liderul ligii secunde din Serbia chiar cu un marcator sârb

Marius ANGHEL 10 Feb. 2022, 10:19 Liga 2

Concordia Chiajna a înregistrat încă o victorie în meciurile disputate în această perioadă în cantonamentul din Antalya, a treia dintr-o serie de patru jocuri. Miercuri, trupa ilfoveană a învins cu 1-0 FK Indija, liderul ligii secunde din Serbia.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu va mai disputa încă un joc de pregătire în Turcia înainte de revenirea în țară.

Nemanja Sokovic a fost omul decisiv al Concordiei în fața sârbilor de la FK Indija

Concordia informează pe site-ul său oficial că ”elevii lui Claudiu Niculescu și-au arătat din nou colții” și au învins pe FK Indija cu scorul de 1-0. Unicul gol împotriva sârbilor a fost înscris chiar de un sârb, atacantul Nemanja Sokovic, pe care trupa ilfoveană l-a luat în această iarnă de la Ripensia. Acesta a intrat pe teren în repriza a doua și a marcat pe final de joc.

Claudiu Niculescu a început amicalul cu FK Indija în următoarea formulă: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc, Cherecheș – N. Popescu, D. Codrea – Mirică, N. Roșu, Ad. Voicu – Plazonja. În repriza a doua au mai intrat pe teren: Aldescu – Ct. Alexe, Taub, Gab. Deac, M. Dumitru, Bg. Barbu, Llullaku, Pintilie, Piper și Sokovic.

Patru victorii și un eșec pentru Concordia în amicale

Astăzi, Concordia va disputa ultimul amical în Turcia, împotriva echipei FK Kolos Kovalinka U19 din Ucraina, revenirea trupei ilfovene în România urmând a se produce mâine, 11 februarie.

Până la disputarea primului joc oficial din 2022, programat în deplasare, în compania Universității Cluj, Concordia va mai susține două teste de verificare în țară, împotriva celor de la SC Oțelul Galați (16 februarie), acasă, și cu Steaua (19 februarie), în deplasare.

Concordia a disputat în această perioadă de pregătire de iarnă cinci amicale. Anterior, în România, a trecut cu 7-1 de Flacăra Moreni (Liga 3), iar în cantonamentul din Turcia a obținut următoarele rezultate: 1-0 cu FK Decic Tuzi (prima ligă din Muntenegru), 1-2 cu Forte Taganrog (liga a treia din Rusia) și 2-0 cu FK Tom Tomsk (liga a doua din Rusia).

Foto: Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 10 Feb. 2022, 10:19 Liga 2
Pe aceeași temă