Concordia Chiajna, primul meci și prima victorie în cantonamentul din Turcia. Fundașul Raul Palmes a făcut diferența în amicalul cu FK Decic Tuzi

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 03 Feb. 2022, 15:08 Liga 2
Concordia Chiajna, primul meci și prima victorie în cantonamentul din Turcia. Fundașul Raul Palmes a făcut diferența în amicalul cu FK Decic Tuzi

Concordia Chiajna a debutat cu victorie în cantonamentul din Turcia. ”Vulturii verzi” au trecut cu 1-0 de FK Decic Tuzi, formație din prima ligă din Muntenegru. Au reușit să marcheze repede, în startul partidei, iar apoi au reușit să țină de rezultat și să câștige, astfel, prima partidă din Antalya.

Concordia Chiajna, victorie la limită cu FK Decic Tuzi

Raul Palmes a adus victoria Concordiei Chiajna în meciul cu FK Decic Tuzi, cu reușita din minutul 10. Potrivit informațiilor oferite de ilfoveni, scorul la pauză putea fi mai mare, pentru că echipa din Liga 2 a avut mai multe ocazii importante. Cel mai aproape să dubleze avantajul au fost Adrian Voicu și Nemanja Sokovic.

În partea a doua, jocul a fost mai echilibrat potrivit informațiilor, Concordia Chiajna și FK Decic Tuzi trecând în câteva rânduri pe lângă gol. Românii au avut cea mai importantă șansă prin Bogdan Barbu, dar și el a ratat ținta, precum Voicu și Sokovic în prima repriză.

  • Primul 11 al Concordiei Chiajna: Silveanu – Borța, Palmes, Marc, Taub – Codrea, N. Popescu-Dușmanu, Roșu, Voicu – Sokovic. În actul secund au mai intrat Aldescu – Alexe, L. Ion, Manole, Cherecheș, Mirică, Barbu, Llullaku, Batin, Pintilie și Plazonja.

Concordia Chiajna întâlnește FC Forte Taganrog în următorul amical 

Sâmbătă, 5 februarie, Concordia Chiajna va juca al doilea amical din Turcia, cu formația rusă FC Forte Taganrog. Apoi, le va mai întâlni, până la revenirea în România, pe FC Tomsk (Rusia, 7 februarie) și FC Indija (Serbia, 9 februarie).

Un singur amical a mai disputat până acum formația lui Claudiu Niculescu, în România, cu Flacăra Moreni, de care a trecut cu 7-1 și în care au marcat trei dintre achizițiile din această iarnă, Paul Batin, două goluri, Nemanja Sokovic și Bogdan Barbu.

Foto: Concordia Chiajna 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 03 Feb. 2022, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă