Întăriri serioase pentru Claudiu Niculescu! Concordia Chiajna a bătut palma cu un fost fundaș de la ”U” Cluj, l-a readus pe Paul Batin și are un mijlocaș în teste. Experimentatul atacant a reușit dubla în amicalul cu Flacăra Moreni

Andrei PASCU 27 Jan. 2022, 15:35 Liga 2
Întăriri serioase pentru Claudiu Niculescu! Concordia Chiajna a bătut palma cu un fost fundaș de la ”U” Cluj, l-a readus pe Paul Batin și are un mijlocaș în teste. Experimentatul atacant a reușit dubla în amicalul cu Flacăra Moreni

Concordia Chiajna a abordat primul amical disputat după reluarea pregătirilor, cu Flacăra Moreni, cu trei noi jucători.

După ce i-au transferat pe Neluț Roșu, Nemanja Sokovic și Bogdan Barbu, ilfovenii i-au mai adus lui Claudiu Niculescu trei jucători. Unul a fost deja semnat, altul e în discuții, iar altul e în teste.

Concordia Chiajna l-a achiziționat pe Carol Taub, e în discuții cu Paul Batin și îl testează pe Andrei Mirică

Fundașul Carol Taub (28 de ani) este cea mai recentă achiziție. El s-a înțeles cu Concordia Chiajna după ce a rămas liber de contract, în urma rezilierii contractului cu Universitatea Cluj.

Atacantul Paul Batin (34 de ani, foto articol) s-a întors la Concordia după ce s-a despărțit de echipa din Liga 3 Progresul Șomcuta Mare și este în discuții avansate pentru a semna un nou contract cu ilfovenii.

În schimb, Claudiu Niculescu îl are în teste pe mijlocașul Andrei Mirică (20 de ani), ultima dată în Liga 3, la SC Popești Leordeni.

Paul Batin a marcat două goluri în amicalul cu Flacăra Moreni, câștigat cu 7-1 

Referitor la amicalul cu Flacăra Moreni, Concordia Chiajna nu a avut deloc probleme. Partida, disputată la Chiajna, s-a terminat cu victoria formației de Liga 2, cu 7-1, după ce la pauză scorul a fost 4-1.

Printre marcatori s-au numărat și trei dintre jucătorii amintiți. Paul Batin a fost omul partidei, cu două goluri, dar au punctat și Nemanja Sokovic și Bogdan Barbu. Dintre fotbaliștii pe care îi avea Claudiu Niculescu în lot și în 2021, au marcat Dorin Codrea, Nini Popescu și Petruș Pintilie.

  • Concordia Chiajna în prima repriză: Silveanu – C. Alexe, Marc, Palmes, Cherecheș – B. Barbu, Codrea – Vâlcu, N. Roșu, Mirică – Batin. În repriza a doua au intrat Aldescu – Borța, Manole, L. Ion, Taub, Piper, N. Popescu, Llullaku, M. Dumitru, Deac, Sokovic, Pintilie.

Concordia Chiajna are următorul amical cu CS Tunari

În urma acestui meci amical, Concordia Chiajna a ieșit din stagiul de pregătire centralizat, organizat pe plan local. Urmează al doilea test, cu CS Tunari, de sâmbătă, 29 ianuarie, după care se va face deplasarea în Turcia (Antalya), pentru al doilea cantonament.

În Turcia vor avea loc mai multe partide de verificare pentru formația lui Claudiu Niculescu, în cele 13 zile pe care le va petrece acolo.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 27 Jan. 2022, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă