Concordia Chiajna a încheiat stagiul din Turcia cu o victorie, însă a încasat două goluri de la o echipă de juniori. Ilfovenii au cedat un jucător la FC Brașov

Marius ANGHEL 11 Feb. 2022, 12:42 Liga 2
Concordia Chiajna a încheiat stagiul din Turcia cu o victorie, însă a încasat două goluri de la o echipă de juniori. Ilfovenii au cedat un jucător la FC Brașov

Concordia Chiajna și-a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o nouă victorie obținută în amicalele desfășurate pe pământ turcesc, însă a încasat și două goluri de la adversar, o echipă de juniori. Ilfovenii au trecut, joi, cu 3-2 de formația under 19 a ucrainenilor de la FK Kolos Kovalinka.

Golurile formației antrenate de Claudiu Niculescu au fost marcate de Paul Batin (5) și Azdren Llullaku (20, 80).

În acest test au fot utilizați jucătorii: D. Moldovan – Ct. Alexe, L. Ion, Bg. Manole, Cherecheș – Bg. Barbu, Pintilie – M. Dumitru, N. Popescu, Llullaku – Batin. În repriza a doua au mai intrat pe teren: Borța, Mirică, Taub, Gab. Deac, Piper, Sokovic și Dușmanu.

Bogdan Piper a fost cedat la FC Brașov

Concordia se întoarce astăzi în țară, însă a luat și o decizie în privința lui Bogdan Piper (20 de ani). Mijlocașul va fi cedat la FC Brașov, club care pleacă chiar azi în cantonament în Antalya. Piper se va pregăti, astfel, și în următoarele zece zile tot în Turcia, cu noua sa echipă de această dată.

Mijlocașul originar din Târgu Mureș a evoluat pentru Concordia în 11 meciuri în acest sezon, doar în două dintre ele fiind trimis din primul minut și într-unul a fost integralist. A strâns doar 348 de minute în prima parte a sezonului Ligii 2.

Cinci victorii și un eșec pentru Concordia în amicale

Până la disputarea primului joc oficial din 2022, programat în deplasare, în compania Universității Cluj, Concordia va mai susține două teste de verificare în țară, împotriva celor de la SC Oțelul Galați (16 februarie), acasă, și cu Steaua (19 februarie), în deplasare.

Concordia a disputat în această perioadă de pregătire de iarnă șase amicale. Anterior, în România, a trecut cu 7-1 de Flacăra Moreni (Liga 3), iar în cantonamentul din Turcia a obținut următoarele rezultate: 1-0 cu FK Decic Tuzi (prima ligă din Muntenegru), 1-2 cu Forte Taganrog (liga a treia din Rusia), 2-0 cu FK Tom Tomsk (liga a doua din Rusia), 1-0 cu FK Indija (liga a doua din Serbia) și 3-2 cu FK Kolos Kovalinka U19 (Ucraina).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-facut-inca-o-victima-in-amicalele-din-turcia-a-invins-liderul-ligii-secunde-din-serbia-chiar-cu-un-marcator-sarb-19219058

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-26-de-fotbalisti-in-lotul-pentru-cantonamentul-din-antalya-jucatorii-lasati-acasa-si-ultima-noutate-a-trupei-lui-calin-moldovan-19219135

Marius ANGHEL 11 Feb. 2022, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă