Concordia a învins Tom Tomsk într-un amical. Stjepan Plazonja a marcat primul său gol pentru ilfoveni

Marius ANGHEL 08 Feb. 2022, 10:42 Liga 2

Concordia Chiajna a câștigat, luni, al doilea amical din cele trei disputate până acum în cantonamentul din Turcia. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a trecut cu 2-0 de FK Tom Tomsk, ocupanta locului 14 din 20 după 25 de etapte trecute din liga secundă a Rusiei.

Borța și Plazonja au înscris pentru Concordia cu rușii de la Tom Tomsk

Golurile Concordiei au fost marcate la limita celor două reprize. În minutul 45 a înscris fundașul Florin Borța, iar în minutul 90 a băgat mingea în poartă noua achiziție Stjepan Plazonja, atacant care în această iarnă s-a despărțit de FC Hermannstadt.

Potrivit site-ului oficial al Concordiei, cu Tom Tomsk, Claudiu Niculescu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din: Aldescu – Borța, Marc, Palmes, Taub – Codrea, Bg. Barbu – Mirică, N. Roșu, I. Voicu – Sokovic. În actul secund au mai intrat Silveanu – Ct. Alexe, L. Ion, Bg. Manole, Cherecheș, N. Popescu, Pintilie, Piper, Llullaku, Gab. Deac, Batin și Plazonja.

Trei victorii și un eșec pentru Concordia în amicale

Concordia a disputat în această perioadă de pregătire de iarnă patru amicale. Anterior, în România, a trecut cu 7-1 de Flacăra Moreni (Liga 3), iar în cantonamentul din Turcia a câștigat cu 1-0 cu FK Decic Tuzi (prima ligă din Muntenegru) și a pierdut cu Forte Taganrog (echipă din liga a treia din Rusia), cu 1-2.

Următorul amical pentru Concordia în Turcia va fi în data de 9 februarie, împotriva sârbilor de la FC Indija, liderul ligii secunde după 21 de meciuri.

Foto: Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-surprinzator-pentru-concordia-chiajna-a-pierdut-impotriva-unei-echipe-din-liga-a-3-a-din-rusia-dupa-ce-a-condus-19218721

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-primul-meci-si-prima-victorie-in-cantonamentul-din-turcia-fundasul-raul-palmes-a-facut-diferenta-in-amicalul-cu-fk-decic-tuzi-19218479

 

Marius ANGHEL 08 Feb. 2022, 10:42 Liga 2
Pe aceeași temă