Chindia și Ceahlăul au remizat în ultimul lor amical din cantonamentul montan. În aceeași zi, nemțenii au aplicat o corecție Alexandriei

Marius ANGHEL, Bogdan ISTRATE 20 Jul. 2023, 10:26 Liga 2
Chindia și Ceahlăul au remizat în ultimul lor amical din cantonamentul montan. În aceeași zi, nemțenii au aplicat o corecție Alexandriei

Chindia Târgoviște a remizat cu nou-promovata ACSM Ceahlăul, scor 1-1 la Ghimbav, miercuri seară. În aceeași zi, dar la Tărlungeni, echipa din Piatra Neamț a mai disputat un joc de pregătire, cu CSM Alexandria, tot o nou-promovată în Liga 2, pe care a învins-o cu 3-0, același scor cu care și Chindia a bătut-o în data de 12 iulie.

În jocul cu teleormănenii, victoria Ceahlăului a fost asigurată în urma golurilor marcate de Robert Ciobanu (23), Cătălin Ștefănescu (30) și Mihael Onișa (52).

Nemțenii au înscris primii în amicalul cu Chindia (foto principal), prin Alexandru Anton, în minutul 30, în timp ce dâmbovițenii au egalat imediat după pauză, în minutul 47, prin Gabriel Dodoi.

Chindia și Ceahlăul au remizat într-un amical disputat la Ghimbav

A fost ultimul meci pentru echipa târgovișteană, dintr-o serie de trei în cantonamentul montan de la Poiana Brașov, anterior ambele câștigate, 3-0 cu CSM Alexandria și 2-0 cu Sepsi OSK 2. Înainte de plecarea în acest stagiu, Chindia a mai jucat un amical, în Ghencea, cu Unirea Slobozia, pierdut cu scorul de 0-1.

Dragoș Militaru și-ar fi dorit să dispute și astăzi un test, cu echipa din Liga 3 Olimpic Zărnești, însă amicalul a fost anulat, jucătorii – și așa destul de puțini, deocamdată – fiind obosiți după zilele de acumulări din cantonament.

Altfel, delegația Chindiei a fost cazată la un resort din Poiana Brașov, pe parcursul ultimelor 10 zile, în timp ce nemțenii s-au orientat către un hotel din Săcele, unde poposise și echipa din Târgoviște vara trecută.

Până la startul noului campionat, Chindia – care nu a arătat deloc rău în amicalul de miercuri – va mai susține un ultim joc de verificare, practic și de prezentare a lotului, pe stadionul ”Eugen Popescu”, în fața propriilor suporteri. Adversarul nu a fost încă stabilit, conducerea și-ar dori o echipă din prima ligă pentru evenimentul care ar urma să se consume weekend-ul viitor.

Chindia: Railean – Romeo, Marc, C. Dinu, Anișorac – Leo Indio, Boțogan, Matiș, Blejdea – Dodoi, Rob. Moldoveanu. În repriza a doua au mai intrat: Ius. Popescu – Gîț, Al. Petre, Fl. Plămadă, Ad. Ioniță, Prejmerean, Iul. Zamfir, Ant. Manolache, Alb. Călin și Val. Ioniță. Antrenor: Dragoș Militaru

Ceahlăul: Krell – Moroșanu, Jalbă, Vișinar, Bacalu, Akwasi, Jaquite, Al. Anton, Llullaku, P. Petre (Neicuțescu 57′), Josemar
Antrenor: Cristi Pustai

Ceahlăul a trecut cu 3-0 de CSM Alexandria, tot o nou-promovată în Liga 2

În jocul pe care Ceahlăul l-a disputat de dimineață, la Tărlungeni, cu CSM Alexandria, tot o viitoare adversară în noul sezon de Liga 2, trupa lui Cristian Pustai a marcat de două ori până în pauză, prin Robert Ciobanu (23) și Cătălin Ștefănescu (30), iar în partea a doua a înscris și Mihael Onișa (52).

Neicuțescu a avut o bară în minutul 48, fostul dinamovist a fost aproape din nou de gol în minutul 78, însă a trimis peste poartă dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri, iar Pîntea, în minutele de final, pasator la golul de 3-0, a fost și el aproape să înscrie în minutele 83, când a tras peste, și 85, când nu l-a putut învinge pe portar din postură de unu la unu.

Ceahlăul: Wynney (Barna 60′) – Fărăgău (Lăcustă 59′), Petkov, Forizs, Ciaun, Copoț-Barb, Onișa (Savu 59′), Petra (Moraru 46′), Pîntea, Ștefănescu (Neicuțescu 46′), Rob. Ciobanu.

În afară de aceste două jocuri, Ceahlăul a mai disputat alte patru amicale în această perioadă de pregătire de vară: 1-3 cu CFR Cluj, 4-1 cu ASF Zărnești, 1-0 cu Concordia Chiajna și 1-1 cu FC Brașov. Toate partidele test au avut loc pe durata cantonamentului efectuat la Săcele / Tărlungeni, stagiul urmând a fi încheiat mâine, 21 iulie.

Foto: CSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-incepe-in-deplasare-sezonul-de-liga-2-cs-mioveni-va-debuta-acasa-precizarea-frf-despre-ultima-echipa-participanta-in-editia-2023-2024-a-esalonului-secund-19277606

https://liga2.prosport.ro/seria-1/intre-sufar-pentru-rapid-si-vreau-sa-preiau-chindia-cum-a-balansat-noul-sponsor-al-lui-dinamo-intre-trei-cluburi-in-mai-putin-de-noua-ani-campion-la-propuneri-d-19277528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-remiza-cu-csm-ceahlaul-19277269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-legat-doua-victorii-in-cantonamentul-din-poiana-brasov-un-fost-petrolist-considerat-campion-de-targovisteni-este-cea-mai-recenta-achizitie-19277401

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-pus-in-vanzare-abonamentele-19277257

Marius ANGHEL, Bogdan ISTRATE 20 Jul. 2023, 10:26 Liga 2
Pe aceeași temă