Primul succes în amicale pentru CSM Ceahlăul. Nou-promovata în Liga 2, victorie la scor cu o echipă din Liga 3

Narcis POHOAȚĂ 11 Jul. 2023, 14:34 Liga 2
Primul succes în amicale pentru CSM Ceahlăul. Nou-promovata în Liga 2, victorie la scor cu o echipă din Liga 3

Aflată de vineri în stagiul de pregătire de la Tărlungeni, în județul Brașov, CSM Ceahlăul a disputat, luni, al doilea meci amical al verii, în compania formației de Liga 3- ASF Zărnești.

Trupa lui Cristian Pustai s-a impus fără emoții, cu scorul de 4-1 (2-0), prin golurile marcate de Neicuțescu, Savu, Tudor și Copoț-Barb, respectiv H. Ilie.

CSM Ceahlăul, prima victorie în stagiul de la Tărlungeni

După eșecul suferit sâmbătă, în amicalul de gală cu fosta campioană CFR Cluj, scor 1-3, CSM Ceahlăul a bifat, luni, prima victorie în cantonamentul de la Tărlungeni. Elevii lui Cristian Pustai s-au impus cu scorul de 4-1 (2-0) în fața echipei de Liga 3- ASF Zărnești.

Nemțenii au condus la pauză cu 2-0, prin reușitele lui Neicuțescu și Savu, echipa brașoveană a redus din diferență după pauză, prin H. Ilie, din penalty, după care Tudor și Copoț-Barb au majorat diferența în favoarea CSM Ceahlăul.

  • În prima repriză, antrenorul Cristian Pustai a aliniat un ”11” format din Boison – Fărăgău, Petkov, Vișinar, Ciaun, Savu, Copoț-Barb, Jaquite, Tudor, Neicuțescu, Moraru.
  • În repriza secundă, CSM Ceahlăul a rulat în formula Barna – Goicea, Ștefănescu, Forisz, Jalbă, Petra, Jaquite, Lăcustă, Stroe, Coman, Tudor.

CSM Ceahlăul va disputa următorul amical miercuri, 12 iulie, în compania divizionarei secunde Concordia Chiajna. Partida se va disputa la Prejmer, cu începere de la ora 10.30.

CSM Ceahlăul a primit cerificarea pentru Liga 2

Oficialii clubului nemțean au anunțat că gruparea nou-promovată în Liga 2 a primit licența pentru eșalonul secund. CSM Ceahlăul se regăsește pe lista anunțată de Federația Română de Fotbal cu numele formațiilor care au primit certificarea pentru a evolua în Liga 2, iar clubul a ținut să le mulțumească celor care au lucrat la dosarul de licențiere.

Așadar, promovarea din punct de vedere sportiv nu a fost de ajuns pentru a participa în acest eșalon fotbalistic. Trebuie spus că cerințele din dosarul de licențiere au fost numeroase, iar munca depusă pentru ca totul să fie perfect a fost dificilă.

Oamenii care au muncit pentru ca CSM Ceahlăul să aibă un dosar „beton”, au fost: Mahu-Moisii Daniel, președintele Consiliului Director al CSM Ceahlăul și responsabil obținere licență; Cătălin Ducu Anton – președintele clubului; Griza Daniela, responsabil financiar; Mironaș Ioansi Mironaș Illiana, consultanți licență; Balta Dragoș, avocat; Vișinescu Iulian, auditor financiar.

CSM Ceahlăul felicită pe toți cei implicați și le mulțumește pentru această reușită, fiindcă era extrem de important ca acest „detaliu” să primească notă maximă”, a anunțat clubul CSM Ceahlăul pe rețelele de socializare.

 

 Foto: CSM Ceahlăul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-pierdut-amicalul-cu-cfr-cluj-19276998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-19276973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cu-29-de-jucatori-in-cantonament-19276963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-despre-primul-sezon-in-liga-2-pentru-csm-ceahlaul-19276899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-statistica-a-sezonului-trecut-de-liga-2-19276865

Narcis POHOAȚĂ 11 Jul. 2023, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă