CFC Argeș a împrumutat un mijlocaș de la Rapid

Andrei PASCU 31 Aug. 2024, 17:17 Liga 2
CFC Argeș a împrumutat un mijlocaș de la Rapid

Dănuț Coman și Nicolae Dică fac strategia la Campionii FC Argeș în acest sezon! Cei doi au reușit să semneze un nou jucător pentru campionat actual de Liga 2, în care piteștenii vor urmări o clasare cât mai bună în divizie și un parcurs cât mai lung în Cupa României.

CFC Argeș l-a adus pe mijlocașul ofensiv Gabriel Gheorghe, care a fost împrumutat din prima divizie, de la Rapid, echipă pentru care a și jucat câteva minute în această stagiune.

Campionii FC Argeș a împrumutat un mijlocaș de la Rapid, pe Gabriel Gheorghe

În vara lui 2022, mijlocașul a fost cedat de FC Juniorul la Rapid, jucând pentru formațiile ”under” ale grupării din Giulești, iar din această vară făcuse trecerea la echipa mare, din SuperLiga României.

Acum, CFC Argeș a reușit să obțină împrumutul mijlocașului de la Rapid, pentru stagiunea în curs, după cum a notat chiar clubul din prima divizie. Asta deși Gabriel Gheorghe a fost pe teren în confruntarea din etapa a 3-a a SuperLigii României, cu Petrolul, de la Ploiești, pierdută de Rapid cu 0-1.

Gheorghe a fost pe teren pentru numai câteva minute, dar cu siguranță va bifa mai multe în Liga 2, după ce a semnat cu CFC Argeș până în vara anului următor.

Gabriel Gheorghe (17) va evolua sub formă de împrumut la FC Argeș, până la finalul actualului sezon.
Mult succes, Gabi!”, a transmis Rapid.

CFC Argeș, despre Gabriel Gheorghe: ”Posedă un fizic puternic, este rapid, tehnic, cu forță de pătrundere și ultimă pasă”

”Gabriel Gheorghe vine de la Rapid și este de astăzi jucătorul Argeșului. Acesta are 17 ani și poate evolua ca atacant, dar și ca mijlocaș ofensiv.
Până să vină la Rapid, în 2022, Gabriel a fost format la academia celor de la Juniorul București, academie care l-a propulsat către giuleșteni și pe Rareș Ilie. El a ajuns în Giulești după ce a câștigat Campionatul Județean U17, organizat de FRF, și a fost declarat jucătorul finalei cu ACSM Codlea (6-1).
Posedă un fizic puternic, este rapid, tehnic, cu forță de pătrundere și ultimă pasă. Are 1.76m înălțime, iar piciorul său de bază este dreptul.
În acest sezon a debutat în Superligă în meciul Rapidului cu Petrolul. A fost remarcat de Neil Lennon, fostul antrenor al giuleștenilor, în meciurile de pregătire ale Rapidului din această vară, acesta asemănându-l pe noul nostru fotbalist cu Roy Keane. A debutat la seniori în sezonul 2022/23, la doar 15 ani și 10 luni, în meciul de Cupă Rapid vs CSC Dumbrăvița, sub comanda lui Adi Mutu.
A jucat constant la naționalele de juniori ale României, având selecții la România U17, U18 și U19.
Bine ai venit și mult succes în tricoul alb-violet!”, a sunat anunțul clubului piteștean despre Gabriel Gheorghe.

Ce achiziții a mai făcut CFC Argeș

La capitolul achiziții, CFC Argeș are următoarele nume în această vară: Vlăduț Morar (ex UTA Arad), Costin Ghiocel (ex SC Oțelul Galați), Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj), Andrei Dima (ex FC Voluntari 2), Denis Oncescu (ex Concordia Chiajna), Raul Ailenei (ex Ripensia), Rareș Butnărașu (ex CSC Ghiroda și Giarmata Vii), Robert Moldoveanu (ex Chindia Târgoviște), Marius Briceag (ex Korona Kielce), Takayuki Seto (ex Petrolul Ploiești), Guilherme Gomes Garutti (ex Petrolul Ploiești), Emanuel Gronner (ex FK Shkupi / Macedonia de Nord), Marco Dică (ex CS Mioveni) și Mihai Alexandru Roman (FK Neftchi Farg’ona / Uzbekistan).

Foto: Rapid și CFC Argeș

Andrei PASCU 31 Aug. 2024, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă