Cuplul Coman – Dică, prima achiziție la CFC Argeș! Vlăduț Morar a fost prezentat de piteșteni. Durata contractuală

Andrei PASCU 05 Jun. 2024, 18:14 Liga 2
Cuplul Coman - Dică, prima achiziție la CFC Argeș! Vlăduț Morar a fost prezentat de piteșteni. Durata contractuală

Dănuț Coman și Nicolae Dică au dat drumul la treabă și au făcut prima achiziție pentru Campionii FC Argeș! Cei doi au reușit să semneze un prim jucător, pentru un sezon următor de Liga 2 în care piteștenii vor urmări promovarea în SuperLiga României.

Miercuri, 5 iunie, CFC Argeș l-a prezentat pe atacantul Vlăduț Morar (30 de ani), care sezonul recent încheiat a jucat în prima divizie, la UTA. În anul fotbalistic trecut, vârful a mai fost sub contract cu două echipe pe lângă trupa din Arad, cu Farul Constanța și cu formația elenă Niki Volou, dar pentru ”marinari” nu a bifat vreun minut.

Vlăduț Morar, noul atacant al CFC Argeș!

Morar a ajuns la Farul în vara lui 2022. Continua în prima ligă și nu rămânea alături de Dinamo și după retrogradarea ”câinilor” în Liga 2. Înainte să facă trecerea în ”Ștefan cel Mare”, a fost sub contract cu Gaz Metan Mediaș.

Altfel, în ceea ce privește evoluțiile lui Morar din stagiunea trecută, a evoluat în total în opt de partide de Liga 1 și nu a reușit să puncteze. În privința experienței din Grecia, a bifat nouă meciuri fotbalistul născut la Crişeni (Sălaj), dar nici pentru Niki Volou nu a punctat.

De-a lungul carierei, Morar a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari.

Noul jucător al piteștenilor, fără gol în stagiunea trecută

Are două titluri în dreptul său noul atacant al argeșenilor, cu Viitorul Constanța și Farul Constanța, în 2017 și 2022, dar și o Cupă a României, cu Petrolul, în 2013. În 2016 a promovat cu Rapid din Liga 2 în prima divizie, iar cel mai bun randament l-a dat în tricoul celor de la Panetolikos, cu 56 de meciuri și 16 goluri.

Vlăduț Morar și Campionii FC Argeș au bătut palma pentru un contract pe doi ani, până în vara lui 2026.

Vlad Morar este noul jucător al Argeșului începând de astăzi.

Atacantul născut pe 1 august 1993, la Crișeni (jud. Sălaj), a jucat ultima oară la UTA Arad, bifând 7 meciuri în stagiunea de Superligă recent încheiată. Înțelegerea sa cu clubul nostru se va întinde pe parcursul a 2 sezoane.

A debutat în fotbalul românesc la Universitatea Cluj, echipa unde s-a și format. Pe 18 aprilie 2011, într-o partidă cu Universitatea Craiova, l-a schimbat în min. 89 pe Adrian Cristea, reușind să și marcheze un gol în prelungirile acelei partide.

Dublu campion al României, în sezoanele 2016/17 și 2022/23, ambele cu actuala Farul Constanța, Morar a mai câștigat și o Cupă a României în sezonul 2012/13, cu Petrolul Ploiești.

A trecut în carieră pe la Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, actuala Farul Constanța, Panetolikos (Grecia), UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Dinamo București, Farul Constanța și Niki Volou (Grecia).

Bine ai venit, Vlad!”, a transmis CFC Argeș.

  • Tot astăzi, clubul piteștean a anunțat prelungirea contractului cu Patrick Dulcea, fiul lui Adrian Dulcea, un mijlocaș în vâstă de 19 ani, care în sezonul recent încheiata evoluat în 12 meciuri de Liga 2 și a înscris 3 goluri.

Foto: CFC Argeș

Andrei PASCU 05 Jun. 2024, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă