Atacant care la 15 ani juca 11 meciuri în prima ligă, a patra achiziție nouă a Argeșului în această vară. Vine de la FC Voluntari

Marius ANGHEL 15 Jun. 2024, 01:20 Liga 2
Atacant care la 15 ani juca 11 meciuri în prima ligă, a patra achiziție nouă a Argeșului în această vară. Vine de la FC Voluntari

Campionii FC Argeș a anunțat, vineri seară, 14 iunie 2024, a patra sa achiziție perfectată în această vară pentru sezonul 2024-2025 de Liga 2.

Un jucător ”under” de la FC Voluntari a semnat cu trupa piteșteană.

Este vorba despre atacantul Andrei Dima, în vârstă de 18 ani, care nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a ilfovenilor, evoluând doar la cea secundă, din Liga 3.

Andrei Dima, de la FC Voluntari la Campionii FC Argeș

Andrei Răzvan Dima este atacant, este născut la 8 februarie 2006, iar pentru prima echipă a FC Voluntari a prins lotul de șase ori, de trei ori în SuperLigă și de trei ori în Cupa României, și nu a fost utilizat.

A evoluat pentru echipa secundă a ilfovenilor, FC Voluntari 2, în Liga 3.

Are, însă, 11 meciuri jucate în prima ligă, în ediția 2021-2022, pentru Academica Clinceni. A strâns 236 de minute pe teren în acele partide.

”Tânărul mijlocaș ofensiv Andrei Dima îmbracă de astăzi tricoul alb-violet.
Născut pe 8 februarie 2006, acesta a debutat deja în Superligă în sezonul 2021/22. A jucat 11 partide pentru Academica Clinceni în acel sezon, la vârsta de 15 ani. În sezonul trecut a fost la FC Voluntari.
Pe când era la juniorii Rapidului, Andrei a fost golgheter pentru formaţia U-17 a giuleştenilor, reuşind, de asemenea, să marcheze 3 goluri şi pentru naţionala României U-17 , condusă de Ion Marin. A fost folosit de rapidiști și împotriva Fiorentinei, în amicalul disputat de aceștia cu formația viola, din 20 decembrie 2022.
Mult succes în tricoul alb-violet!”, sună anunțul clubului piteștean despre noua sa achiziție.

Încă trei achiziții noi perfectate de piteșteni în această vară

Anterior, în această vară, trupa preluată de Nicolae Dică i-a mai anunțat ca achiziții pe atacantul Vlăduț Morar (ex UTA Arad), fundașul Costin Ghiocel (ex SC Oțelul Galați) și mijlocașul Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj).

După încheierea sezonul de Liga 2, CFC Argeș a comunicat și semnarea unui contract definitiv cu Patrick Dulcea, pe care în ediția recent încheiată l-a avut sub formă de împrumut de la Farul, și a anunțat și prelungirea contractului cu Costinel Tofan, cel mai vechi component al lotului.

În iarnă, CFC Argeș a bătut palma cu Cosmin Gladun, fundaș de la CSC Dumbrăvița, iar contractul cu acesta începe să se deruleze din această vară.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Campionii FC Argeș

Marius ANGHEL 15 Jun. 2024, 01:20 Liga 2
Pe aceeași temă