Căpitanul Chindiei, pus pe liber de noua conducere, după 189 de meciuri în tricoul echipei! Fostul căpitan, ignorat și el! Se anunță reunire cu 10 jucători, deschisă publicului!

Bogdan ISTRATE 24 Jun. 2023, 22:16 Liga 2
Căpitanul Chindiei, pus pe liber de noua conducere, după 189 de meciuri în tricoul echipei! Fostul căpitan, ignorat și el! Se anunță reunire cu 10 jucători, deschisă publicului!

Chindia a retrogradat luna trecută după patru ani în prima ligă și un singur meci la Târgoviște, remiza frustrantă cu FC Voluntari, scor 2-2, la finele căreia spectatorii au părăsit stadionul ”Eugen Popescu” cu lacrimi în ochi.

Asociații – Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița – l-au forțat pe președintele Marcel Ghergu să demisioneze, însă la trei săptămâni după retrogradare, instalând ulterior un staff numeros, în care se regăsesc manageri, directori, președinte, vicepreședinte ș.a.m.d., într-o proporție covârșitoare din afara Târgoviștei, deși primarul Cristian Stan insistase, cel puțin în aparițiile publice, pentru un club dominat de localnici.

Dâmbovițeanului Cornel Dinu, căpitanul Chindiei, a fost înființat că este liber!

Noul președinte, Andrei Cordoș, cu experiență minimă la nivel executiv, câteva luni la ”U” Cluj, a găsit doar doi jucători legați contractual de club, operând câteva mutări în ultimele zile, însă fără prea mare notorietate. În mod surprinzător, căpitanul echipei, Cornel Dinu (34 ani) nu a fost ofertat de club, ba chiar a fost înștiințat de noul team-manager, Irinel Voicu, că este liber să își caute echipă!

”Dinu n-a mai fost în stare să doarmă noaptea, de când i s-a transmis treaba asta. Ar fi vrut să mai joace un an acasă, apoi să se ocupe de o grupă de juniori”, povestesc surse apropiate jucătorului.

După ce informațiile au apărut în media, Dinu ar fi fost contactat de președintele Cordoș pentru negocieri, doar că jucătorul, ignorat atâta vreme, a plecat într-un scurt concediu pe litoral!

”Ne dorim foarte mult să valorificăm jucătorii din județul Dâmbovița. Sigur, ne-am dori să avem la echipă, să găsim la echipa de juniori, la academie, soluții, pentru că, după cum bine știți, la Liga a 2-a vom avea nevoie de doi juniori în teren. Dar, dacă nu va fi posibil, va trebui să mărim aria de selecție”, spunea, printre altele, Cordoș, la prezentarea sa. Până acum, achizițiile pe care clubul le-a făcut sub conducerea sa nu vizează niciun jucător din Dâmbovița: Florin Plămadă (Rădăuți / Suceava), Roberto Romeo (Soverato / Italia), Vlad Prejmerean (Brașov) și Dorian Railean (Chişinău / Moldova).

Dragoș Pătru, încotro?

Un alt nume important din istoria Chindiei, Dragoș Pătru, se află în aceeași incertitudine ca și Cornel Dinu.

Pătru nu avusese nicio discuție cu executivul clubului până sâmbătă la prânz, asta în condițiile în care noua conducere a fost instalată luni!

”Unul dintre sponsori, cel de la tenis cu piciorul, ar fi promis că fostul căpitan va ocupa funcția de delegat. Ulterior, nu s-a mai discutat nimic”, vorbesc sursele Liga2.ro.

În tot acest timp, au fost prezentați directori și manageri, Renzo Rossi, Eduard Stăncioiu, primul nefiind prezent la conferința de miercuri și nici în zilele următoare.

Despre colaboratorii antrenorului Dragoș Militaru nu se știe nimic, echipa neavând, la acest moment, nici secunzi, nici antrenor cu portarii, nici preparator fizic, nici medic!

”Deghizat” pe marketing!

Chindia l-a promovat în poziția de responsabil pe partea de marketing pe un personaj controversat, Silviu Posteucă, din lotul arbitrilor deghizați care au participat anii trecuți la meciuri trucate în Turcia.

Posteucă ar fi solicitat un buget imens pentru promovare și imagine, ori rolul său ar fi – cel puțin în teorie – de a atrage sponsori și finanțări și nu a de a căpușa clubul, și așa sufocat de datorii.

”Noi ne-am creionat și un buget de marketing, de care avem nevoie să dezvoltăm, pentru că marketingul ne va ajuta, pe noi, personal. Este o sursă importantă pentru a ne îmbunătăți bugetul. În momentul de față nu pot să dau detalii concrete, pentru că încă lucrăm la acest lucru. Va mai dura o zi, două, o săptămână, până când vom putea să arătăm transparent punct cu punct despre ceea ce este vorba în bugetul nostru”, spunea, la prezentarea sa, Cordoș, întrebat despre bugetul de transferuri din această vară.

Chindia, reunire cu public!

Chindia a anunțat reunirea lotului pe pagina sa de Facebook, pentru luni, 26 iunie, de la ora 17:00, la stadionul ”Eugen Popescu”.

Accesul publicului va fi permis, însă marea problemă a noii conduceri o reprezintă formarea unui lot competitiv.

Doar 10 seniori vor fi prezenți la primul antrenament, și asta într-un scenariu optimist. Patru au fost prezentați de club, la capitolul noutăți, alți doi sunt cei rămași din sezonul trecut (Andrei Șerban și Adrian Ioniță), așa că Andrei Cordoș & .co trebuie să coopteze încă minim cinci în mai puțin de 48 de ore.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pluseaza-la-achizitii-cu-un-mijlocas-si-un-portar-fosti-la-unirea-slobozia-respectiv-unirea-dej-cum-a-fost-pus-presedintele-cj-dambovita-intr-o-situatie-stanjenitoare-si-ce-l-a-scos-din-fire-19275830

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-acord-cu-un-fotbalist-experimentat-19275805

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-plamada-prima-achizitie-a-chindiei-pentru-liga-2-am-avut-mai-multe-contacte-dar-m-am-simtit-dorit-cu-adevarat-la-targoviste-exclusiv-19275764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-prezentat-oficial-de-chindia-targoviste-19275652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-cordos-este-sigur-ca-va-readuce-chindia-in-elita-fotbalului-romanesc-avea-sansa-de-a-dezvolta-un-proiect-practic-de-la-zero-politica-de-transferuri-si-cei-patru-jucatori-car-19275631

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-a-prezentat-oficial-noua-conducere-administrativa-si-tehnica-presedintele-cj-dambovita-pornim-la-targoviste-reconstructia-micului-ajax-surpriza-un-italian-cunoscut-in-19275599

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sforarul-vasile-dincu-muta-din-nou-cu-talent-in-fotbalul-romanesc-tridentul-bogdan-lobont-eduard-stancioiu-andrei-cordos-are-sanse-mari-sa-fie-instalat-la-una-dintre-retrogradat-19275415

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-ramas-si-fara-presedinte-19274909

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/nu-dezastru-doar-tristete-si-frustrare-cuvinte-despre-retrogradarea-chindiei-dupa-primul-meci-acasa-in-patru-ani-de-prima-liga-19273545

Bogdan ISTRATE 24 Jun. 2023, 22:16 Liga 2
Pe aceeași temă