A şaptea plecare de la CS Mioveni. Raul Costin a devenit liber de contract: ”Mă despart cu un mare regret”

Silviu MIHAI 21 Aug. 2020, 16:52 Liga 2

CS Mioveni a ajuns la a şaptea plecare importantă din lot în această vară, Raul Costin terminând şi el contractul şi devenind jucător liber. Acesta era unul dintre liderii de la mijlocul terenului al echipei argeșene care a ratat promovarea în Liga 1 în urma barajului cu Chindia Târgoviște.

Mijlocaşul care a evoluat în 30 de meciuri în sezonul trecut pentru CS Mioveni (23 de campionatul regular, 3 în play-off, două de baraj şi două de cupă) a devenit jucător liber de contract şi la 35 de ani este gata să răspundă altei provocări, simțind în continuare că trupul îl ajută să evolueze cel puțin la același nivel fotbalistic.

Raul Costin se desparte de CS Mioveni: ”O fac cu un mare regret, dar plec cu inima deschisă”

Raul Costin are însă şi un mare regret la despărţirea de CS Mioveni, şi anume acela al ratării promovării în Liga 1.

„Mă despart de CS Mioveni cu un mare regret, că nu am promovat, dar plec cu inima deschisă că pot reveni oricând, deoarece m-am simţit foarte bine aici. La meciul cu Petrolul s-a ratat promovarea, dar eu zic că este important că am ajuns până acolo, la baraj, am ajuns să jucăm cu promovarea pe masă, în condiţiile în care mulţi nu ne dădeau şanse. În momentul acesta nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, sunt deschis oricărei oferte”, a spus Costin pentru Liga2.ro.

În cariera sa, Raul Costin a jucat pentru FC Naţional, FC Sibiu, Dacia Mioveni, FC Vaslui, FK Simurq Zaqatala(Azerbaijan), ”U” Cluj, FC Botoşani, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, FC Argeş (actuala Campionii FC Argeș) şi din nou pentru CS Mioveni.

Sezonul trecut de Liga 2 a evoluat în toate meciurile galben-verzilor, mai puţin în două din play-off, în care a fost suspendat, marcând în total 5 goluri (Cu Metaloglobus 2-2, Dunărea Călărași 1-1, Ripensia 5-0, CSM Reșița 1-0 și Argeș 1-1).

Șapte plecări de la CS Mioveni și șase veniri

Odată cu despărțirea de Raul Costin, CS Mioveni a ajuns la a şaptea plecare importantă în această vară.

Față de lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut, Claudiu Niculescu nu-i mai are la dispoziție nici pe Dean Beța (fundaș, Steaua), Marian Anghelina (mijlocaș, ”FC U” Craiova), Andrei Hergheligiu (atacant, Concordia Chiajna), Valentin Balint (atacant, Petrolul), Cătălin Alexe (fundaș, Concordia Chiajna) și Simon Măzărache (atacant, Farul Constanța), jucători care au și semnat cu noi echipe.

La capitolul noutăți sunt Alexandru Iacob (ex Rapid), Sergiu Negruț (ex Turris Oltul), Daniel Toma (ex Farul, împrumutat de la FCSB), Sebastian Ivan (revenit după împrumutul de la Unirea Bascov), Szilard Veres (ex FK Csikszereda) și Iustin Popescu (ex Chindia Târgoviște).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doua-transferuri-la-cs-mioveni-un-portar-de-la-chindia-care-a-somat-in-ultimele-doua-sezoane-si-un-mijlocas-de-la-fk-csikszereda-19144917

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cs-mioveni-si-a-reluat-antrenamentele-cu-20-de-jucatori-dupa-o-sedinta-tinuta-pe-gazon-de-sefii-clubului-argesenii-au-perfectat-primele-trei-transferuri-dar-au-si-alte-noutati-in-lot-19144802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatia-echipei-pandurii-tine-pe-ace-restul-cluburilor-din-liga-2-cand-s-ar-putea-stabili-tintarul-noului-sezon-care-trebuie-sa-inceapa-intr-o-saptamana-19145010

Silviu MIHAI 21 Aug. 2020, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă