EXCLUSIV | Bombă în Banat: fotbaliști de la Poli, Dumbrăvița și Ghiroda, citați de FRF pentru pariuri!

Anda DELIU 29 Jun. 2023, 14:08 Liga 3
EXCLUSIV | Bombă în Banat: fotbaliști de la Poli, Dumbrăvița și Ghiroda, citați de FRF pentru pariuri!

După ce Răzvan Cluci, jucător de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii trecut și pe la Ripensia în urmă cu câteva sezoane, a primit o minimă suspendare și amendă pentru că avea cont la pariuri sportive, alți patru jucători au fost citați de FRF!

Liga2.ro a aflat în exclusivitate despre ei, toți foști la echipa din Liga 3 CSC Ghiroda, dar trei dintre ei au semnat deja cu Poli Timișoara și CSC Dumbrăvița!

CSC Ghiroda și Giarmata Vii, noul Real Bradu? Alți patru jucători citați la FRF

Numele aflate de Liga2.ro au fost confirmate de directorul clubui din Ghiroda, Marius Poclid, cel care a vorbit anterior și public despre cazul lui Răzvan Cluci.

Cei citați la FRF săptămâna viitoare sunt Andrei Făgărășanu, Andrei Mura (ajunși de curând la Poli Timișoara), Cosmin Mancaș (ajuns la CSC Dumbrăvița, cu care a și jucat deja un prim amical) și Mihai Hecsko, fost la Ripensia mai multe sezoane în Liga 2, singurul care ar urma să continue cu ghirozenii de la 1 iulie încolo.

Toți cei patru se află într-o situație de acuzații similare aduse lui Cluci, că aveau cont la pariurile sportive, aspect strict interzis jucătorilor de fotbal.

Cei de la Ghiroda au vrut să știe mai multe de la ofițerul de integritate Virgil Pascu, dar nu au avut prea mare succes. ”El când a fost la noi ne-a spus că a fost la mai multe cluburi din vest. Dar nu a vrut să dea mai multe detalii. Noi am întrebat ca să știm și noi cum să facem contractele. Noi am primit o citație, dacă dorim să ne constituim parte, dar nu este obligatoriu. Pentru 3 iulie. Cei trei au plecat. Hecsko mai este jucătorul nostru, da”, ne-a declarat în exclusivitate Marius Poclid, directorul CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Andrei Făgărășanu, prezentat de curând de Costel Pantilimon la Poli Timișoara. Acesta a evoluat sezonul trecut la Ghiroda, iar în trecut a fost și la Dumbrăvița, Lotus Băile Felix, Metalurgistul Cugir, CNS Cetate Deva, Sportul Snagov, CS Hunedoara sau Simeria. 

Ghiroda nu știe cum va evolua situația, momentan

În ceea ce-l privește pe Răzvan Cluci, el încă nu a primit o motivare a primei decizii de suspendare, de o lună și de amendă de 5000 de lei. Jucătorul are dreptul la Recurs.

Tocmai de asta, Ghiroda nu i-a desfăcut contractul, valabil până mâine, 30 iunie.

Jucătorul nu va mai continua la clubul din comuna de lângă Aeroportul Timișoara. Sancțiunea dictată de FRF pare oricum doar de speritură. ”Nu e clar cu suspendările. Înainte se dădeau pe etape, acum e pe luni. Nimeni nu ne-a lămurit dacă sunt luni competițiionale sau calendaristice”, a mai spus Poclid.

Rămâne de văzut dacă cei patru fotbaliști vor fi suspendați și ei de Comisia de Disciplină și Etică a FRF. Momentan, FRF nu a publicat pe site-ul său citațiile către aceștia.

Comisia de Disciplină și Etică a sancționat în ultimul timp mai mulți arbitri și jucători din Liga 3

De curând, aceeași comisie a FRF a suspendat și amendat nouă arbitri și un observator de arbitri fiindcă aveau cont la case de pariuri și nu le-au închis după ce li s-a transmis să facă acest lucru.

Ulterior, 12 jucători de la echipa din Liga 3 Real Bradu au primit sancțiuni de suspendare din fotbal. Din acest motiv, considerând că imaginea i-a fost călcată în picioare, clubul argeșean a decis să se retragă din competițiile organizate de FRF.

Foto: CSC Ghiroda și Giarmata Vii

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fost-jucator-la-ripensia-suspendat-pentru-ca-avea-cont-de-pariuri-ne-a-spus-ca-avea-cont-de-cand-era-junior-ne-a-trimis-si-un-desfasurator-scos-inainte-sa-l-inchida-19274943

https://liga2.prosport.ro/liga-3/12-fotbalisti-de-la-real-bradu-suspendati-de-frf-pentru-pariuri-sanctiunile-dictate-19274886

https://liga2.prosport.ro/special/arbitri/alti-sase-arbitri-unul-din-lotul-de-liga-2-scosi-tapi-ispasitori-fiindca-aveau-cont-la-case-de-pariuri-sanctiunile-dictate-de-frf-19273523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-arbitri-si-un-observator-de-arbitri-pe-lista-pariorilor-din-fotbalul-romanesc-sanctiunile-primite-din-partea-frf-si-cei-doi-arbitri-scapati-basma-curata-19273418

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-timisoara-a-inceput-pregatirea-pentru-liga-3-printre-achizitii-are-un-fost-jucator-trecut-pe-la-uta-si-dumbravita-19274933

 

Anda DELIU 29 Jun. 2023, 14:08 Liga 3
Pe aceeași temă