EXCLUSIV | Astra, un nou episod umilitor! În minutul 19 era condusă cu 5-0 în meciul din Cupa României. Ce a urmat în jocul cu SC Popești Leordeni este o pată de rușine pentru fosta campioană a României

Marius ANGHEL 31 Aug. 2022, 19:44 Cupa României
EXCLUSIV | Astra, un nou episod umilitor! În minutul 19 era condusă cu 5-0 în meciul din Cupa României. Ce a urmat în jocul cu SC Popești Leordeni este o pată de rușine pentru fosta campioană a României

Astra a înregistrat astăzi, 31 august 2022, un nou episod negru în istoria sa, una care probabil nu va mai dura prea mult.

Clubul prezidat de Marian Costea s-a prezentat la meciul de Cupa României doar cu 8 jucători și l-a terminat rapid, după doar 25 de minute, după ce doi dintre jucători s-au dat loviți.

Cum un meci se poate disputa doar dacă una dintre echipe are cel puțin șapte jucători pe teren, arbitrul partidei a fluierat finalul mai devreme, la scorul de 6-0 pentru SC Popești Leordeni.

Astra s-a prezentat la meciul cu SC Popești Leordeni doar cu 8 jucători. Doi s-au ”accidentat” rapid și jocul a fost oprit

După ce vinerea trecută a început sezonul de Liga 3, campionat în care a retrogradat în această vară, cu un eșec drastic, 0-10 în deplasare la Real Bradu, Astra s-a făcut și astăzi de râs, în Turul 2 al Cupei României, în care putea suferi o înfrângere și mai drastică.

Campioana României în 2016, ajunsă acum o echipă de nerecunoscut, s-a prezentat la meciul de Cupa României cu SC Popești Leordeni cu doar opt jucători. Pe foaia de arbitraj, semnată de președintele Marian Costea, a avut un maseur, iar după 25 de minute jocul a fost întrerupt.

În această perioadă, doi dintre cei opt jucători ai Astrei s-au ”accidentat”, Mihai Nițu și Ionuț Bounegru, iar în acel moment tabela arăta deja 6-0 pentru SC Popești Leordeni. Au marcat Vlad Motroc (10, 11), Florian Niculae (12), Dumitru Răducanu (18, 19) și Gabriel Braga (22).

Partida va rămâne cu acest scor, de 6-0, așa cum specifică regulamentul în această situație în care diferența de pe tabelă este mai mare decât dacă s-ar dicta o victorie la ”masa verde”, doar cu 3-0. Partida va fi decisă la ”masa verde”, însă scorul va rămâne 6-0 pentru ilfoveni.

  • Astra s-a prezentat la meciul din Cupa României și pentru că dacă nu ar fi făcut-o ar fi fost exclusă de FRF din toate competițiile ei, deci inclusiv din Liga 3, iar actuala conducere a clubului aflat în insolvență putea fi acuzată de administratorul judiciar că nu a făcut tot ce a putut pentru a ține clubul în viață.

Astra a avut pe bancă doar un maseur

Astra a început meciul de la Popești Leordeni, de pe stadionul Inter Gaz, cu următorii jucători, toți născuți în 2004: Mihăiță Ion – Mihai Marin (cpt.), Mihai Nițu, Andrei Constantin, Florin Gheorghe, Robert Marin, Francisco Udriște și Ionuț Bounegru.

Mihai Nițu și mai apoi Ionuț Bounegru au ieșit ”accidentați”.

Pe foaia de arbitraj a figurat pe banca de rezerve doar Viorel Roman, ca maseur. George Șanțmare, așa-zisul antrenorul, care la meciul din prima etapă a Ligii 3 a fost trecut ca delegat, a fost scris acum ca antrenor și mai apoi a fost tăiat.

Foaia de arbitraj a fost semnată de Marian Costea, cel care este președintele clubului, însă acesta nu a fost trecut și că a luat loc pe banca tehnică. La meciul din campionat, Costea era trecut ca maseur, alături de Roman.

Jocul de la Popești Leodeni a fost arbitrat de centralul Mădălina Gherghi (Buftea – Ilfov) și de asistenții Cosmin Vatamanu (Bucureşti) și Petruţa Iugulescu (Buftea – Ilfov). Delegat de joc a fost Daniel Miodrag Mihai (1 Decembrie – Ilfov).

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-2-cupa-romaniei-astazi-au-loc-primele-12-meciuri-din-aceasta-faza-a-competitiei-csc-dumbravita-si-cs-tunari-sunt-calificate-direct-in-turul-urmator-19243280

https://liga2.prosport.ro/liga-3/astra-dezmembrata-la-debutul-in-liga-3-fara-antrenor-si-cu-presedintele-trecut-ca-maseur-echipa-care-fix-acum-6-ani-elimina-west-ham-a-pierdut-rusinos-cu-real-bradu-dacia-unirea-braila-un-nou-19242593

Marius ANGHEL 31 Aug. 2022, 19:44 Cupa României
Pe aceeași temă