Concordia Chiajna și-a prezentat ultimele achiziții. Surpriza, un mijlocaș din SuperLiga României

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2023, 18:32 Liga 2

Concordia Chiajna a prezentat ultimii jucători care au semnat contracte în această pauză de iarnă, care s-au alăturat lotului lui Eugen Trică. Este vorba de cinci fotbaliști, dar doar de unul singur nu se știa că s-a înțeles cu ilfovenii.

Ceilalți patru au făcut deplasarea în cantonamentul din Turcia, dar Concordia Chiajna nu apucase să îi prezinte la nivel oficial.

Concordia Chiajna a prezentat ultimele cinci achiziții

Astfel, practic, singura noutate în privința achizițiilor este extrema macedoneană Petar Petkovski, în vârstă de 26 de ani. Are și cetățenie bulgară, iar ultima dată a evoluat în SuperLiga României, la FC Botoșani, de care s-a despărțit oficial chiar în ziua în care Concordia Chiajna l-a prezentat, luni, 13 februarie.

Petkovski (foto articol) a ajuns la FC Botoșani în vara lui 2021, din Macedonia de Nord, de la Rabotnicki, iar în acest sezon de primă divizie, în 10 meciuri, nu a reușit să marcheze. În plus, de la venirea la Botoșani, a marcat doar un gol în 29 de partide.

Ceilalți jucători care au fost prezentați luni de Concordia Chiajna sunt Mihai Velisar (24 de ani, fundaș, ex Petrolul, foto principal – al doilea din dreapta), Silviu Pană (31 de ani, mijlocaș, ex Poli Timișoara, foto principal – al doilea din stânga), Gabriel Goicea (18 ani, fundaș, ex CS Tunari, foto principal – primul din dreapta) și Raoul Cristea (20 de ani, atacant, ex Poli Timișoara, foto principal – primul din stânga).

Ei au fost luați în cantonamentul din Turcia.

Concordia Chiajna, campanie puternică de achiziții

Anterior, Concordia Chiajna i-a adus pe Gabriel Tamaș (ex Petrolul Ploiești), Iustin Popescu (ex CS Mioveni) și Mirko Ivanovski (ex Petrolul Ploiești).

În același timp, în postarea în care a oficializat cele cinci veniri, Concordia Chiajna a mai comunicat o plecare, a lui Adrian Voicu, al cărui contract a fost reziliat.

Ultimele achizitii ale “vulturilor verzi”!

Dupa ce Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si-a prezentat achizitiile inainte de plecarea in cantonamentul centralizat din Antalya, Gabriel Tamas, Iustin Popescu si Mirko Ivanovski, astazi 13 februarie, a venit randul ultimilor veniti sub comanda tehnicianului Eugen Trica:

– Mihai Velisar – 24 ani, fundas stanga, international U”21 si U’23. A mai jucat la Gaz Metan Medias, Gloria Buzau si Petrolul Ploiesti.

– Silviu Pana – 31 ani, mijlocas. A mai jucat la Concordia Chiajna (2009-2014), Sageata Navodari, Viitorul Constanta, FC Brasov, Dunarea Calarasi, Turris Tr. Magurele si Politehnica Timisoara.

– Petar Petkovski – 26 ani, mijlocas, international din Macedonia de Nord – U’17, U’18, U’19 si U’21. A mai jucat la FK Rabotnicki si FK Vardar (ambele Macedonia de Nord) si FC Botosani.

– Gabriel Goicea – 18 ani, fundas stanga. A mai jucat la Rapid Bucuresti si CS Tunari.

– Raoul Cristea – 20 ani, atacant. A mai jucat la Metaloglobus Bucuresti.

Tot astazi, 13 februarie, Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si jucatorul Adrian Voicu au incetat pe cale amiabila colaborarea. Clubul nostru ii multumeste pentru activitatea depusa si ii doreste mult succes in continuare!”, a anunțat Concordia Chiajna pe Facebook.

Concordia Chiajna, un singur eșec în cantonamentul din Turcia

Concordia Chiajna a revenit recent din cantonamentul din Turcia, unde a jucat mai multe meciuri amicale. A trecut cu 2-0 de KF Besa Doberdoll (liga secundă din Macedonia de Nord), cu 2-1 de FC Gossau (liga a patra din Elveția), cu 2-0 de FK Kaisar Kyzylorda (prima ligă din Kazakhstan) și cu 4-2 de KF Shkupi (prima ligă din Macedonia de Nord).

A înregistrat un singur eșec, 0-2 în testul cu Wieczysta Cracovia (liga a 4-a din Polonia). Următorul amical, ultimul înainte de reluarea campionatului Ligii 2, are loc sâmbătă, 18 februarie, cu Steaua.

Concordia Chiajna, la trei puncte de play-off

Concordia Chiajna reia sezonul de Liga 2 cu 23 de puncte acumulate în 16 partide, cu șapte victorii, două remize și șapte eșecuri, cu un golaveraj de 18 goluri marcate și 14 primite. E la trei puncte de locul 6, Gloria Buzău.

În sezonul regular, ilfovenii vor mai întâlni Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Concordia Chiajna nu a stat deloc bine în meciurile jucate pe teren propriu. A disputat nouă partide acasă în acest sezon de Liga 2, a înregistrat trei victorii, un egal și cinci înfrângeri, acumulând doar 10 puncte. Are golaveraj negativ, șapte goluri marcate și nouă primite.

Mai bine au stat ilfovenii în deplasare, înregistrând patru victorii, o remiză și două eșecuri în șapte meciuri. Au acumulat 13 puncte și sunt pe locul 4 în clasamentul partidelor jucate în deplasare de echipele din Liga 2.

Foto: Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-jucat-doua-amicale-in-penultima-zi-petrecuta-in-turcia-si-le-a-castigat-pe-ambele-mediop-ndiaye-si-raul-rusescu-au-decis-partidele-elvetienii-respectiv-kazahii-19260063

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viorel-ferfelea-la-adus-la-agricola-borcea-pe-raul-ciupe-19259879

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-concordia-invinsa-de-o-echipa-din-liga-a-patra-din-polonia-trupa-lui-eugen-trica-nu-a-putut-inscrie-19259789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-cu-magnitudinea-de-78-grade-in-turcia-unde-se-afla-in-cantonament-si-sase-echipe-de-fotbal-din-liga-2-sc-otelul-si-unirea-dej-si-au-informat-suporterii-despre-situatia-lor-19259668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-rusescu-a-marcat-de-doua-ori-concordia-chiajna-a-reusit-un-rezultat-surpriza-cu-a-doua-clasata-din-macedonia-de-nord-19259606

Răzvan STÎNGĂ 13 Feb. 2023, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă