Raul Rusescu a marcat de două ori, Concordia Chiajna a reușit un rezultat surpriză cu a doua clasată din Macedonia de Nord

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 03:28 Liga 2

Concordia Chiajna se descurcă bine în meciurile amicale din Turcia. După ce a trecut cu 2-0 de KF Besa Doberdoll, locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord, echipa lui Eugen Trică a ridicat ștacheta și a învins-o și pe KF Shkupi, a doua clasată în prima ligă din aceeași țară. Cu scorul de 4-2 a câștigat împotriva acesteia din urmă.

Concordia Chiajna a trecut în Turcia și de KF Shkupi

Partida dintre Concordia și KF Shkupi a avut loc sâmbătă, la Belek. La pauză, scorul a fost 2-1 pentru ilfoveni, iar până la final s-a dublat.

Au marcat Raul Rusescu, de două ori, Adrian Cierpka și Raoul Cristea, pentru Concordia, respectiv Mario Mladenovski și Leon Selimi, pentru Shkupi.

Eugen Trica a început amicalul în formula: Iustin Popescu – Radu Simion, Gabriel Tamaș, Luka Maric, Mihai Velisar, Adrian Cierpka, Dorin Codrea, Silviu Pană, Andreas Burcea, Mihai Constantinescu, Raul Rusescu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Martin Chudy – Alexandru Stănică, Sammy Skytte, Giovani Ghimfuș, Adrian Voicu, Raoul Cristea, Ndiaye Mediop și Vlad Mihalcea.

Yanis Stanciu, George Călințaru, Paul Pațurcă, Albert Voinea, Claudiu Negoi, Leonard Alexandrescu, Mirko Ivanovscki și Gabriel Goicea nu au fost folosiți în acest joc și au făcut antrenament, a informat clubul ilfovean.

Încă două amicale în Antalya pentru echipa lui Eugen Trică

Următorul amical al Concordiei este stabilit în data de 7 februarie, când ar trebui să o întâlnească pe Wieczysta Cracovia (locul 3 în Grupa 4 din liga a patra din Polonia), iar apoi să joace cu FC Gossau (locul 8 în Grupa 3 din liga a patra din Elveția), pe 9 februarie.

În prima parte a pregătirii de iarnă, în țară, Concordia a disputat două amicale, cu CS Dinamo (Liga 3), de care a trecut cu 4-0, la Buftea, și cu Progresul Spartac, în fața căreia a pierdut în Ghencea cu scorul de 0-1. Ar fi trebui să joace și cu CS Tunari, însă partida a picat din cauza condițiilor meteo. Ulterior, după revenirea din Antalya, trupa lui Trică va mai avea un test cu Steaua, pe 18 februarie.

Foto: FC Shkupi

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 03:28 Liga 2
Pe aceeași temă