Concordia Chiajna a jucat două amicale în penultima zi petrecută în Turcia și le-a câștigat pe ambele. Mediop Ndiaye și Raul Rusescu au decis partidele elvețienii, respectiv kazahii

Marius ANGHEL 10 Feb. 2023, 10:06 Liga 2

Concordia Chiajna, la fel ca celelalte patru echipe cu care a zburat în Turcia, își încheie astăzi, 10 februarie, cantonamentul, însă înainte de asta a mai disputat două meciuri amicale, ajungând, astfel, la un total de cinci, cele mai multe desfășurate în comparație cu colegele de campionat deplasate în Antalya.

Ieri, trupa ilfoveană antrenată de Eugen Trică a avut cerere să joace două partide test, astfel că lotul a fost împărțit.

În prima, Concordia a trecut cu 2-1 de elvețienii de la FC Gossau, iar în al doilea a învins-o cu 2-0 pe FK Kaisar Kyzylorda din Kazakhstan.

2-1 cu FC Gossau cu două goluri marcate de Mediop Ndiaye

În primul meci al zilei, Concordia a întâlnit un adversar modest, pe FC Gossau, locul 8 în Grupa 3 din liga a patra din Elveția. A condus-o cu 1-0 la pauză și jocul s-a terminat cu o victorie cu scorul de 2-1, pentru ilfoveni marcând de două ori Mediop Ndiaye.

În acest joc au fost utilizați: Iustin Popescu – George Călințaru, Leonard Alexandrescu, Luka Maric, Gabriel Goicea, Paul Pațurcă, Giovani Ghimfuș, Vlad Mihalcea, Adrian Voicu, Mihai Constantinescu, Medio Ndiaye. Au mai intrat: Claudiu Negoi și Albert Voinea.

2-0 cu FK Kaisar cu două reușite ale lui Raul Rusescu

În cel de-al doilea amical al zilei de joi, formația din Chiajna a dat peste FK Kaisar Kyzylorda, o nou-promovată în prima ligă din Kazakhstan, echipă cu care a jucat vinerea trecută și Minaur Baia Mare și cu care a terminat la egalitate, scor 1-1. Concordia a marcat câte un gol pe repriză și a câștigat cu 2-0. Ambele reușite i-au aparținut lui Raul Rusescu.

În acest joc, Eugen Trică i-a trimis pe teren pe: Martin Chudy – Radu Simion, Gabriel Tamaș, Alexandru Stănică, Mihai Velisar, Dorin Codrea, Silviu Pană, Adrian Cierpka, Andreas Burcea, Raoul Cristea, Raul Rusescu.

În partidele de astăzi nu au fost folosiți portarul Yanis Stanciu și atacantul ultim venit Mirko Ivanovski, care au făcut antrenament, în timp ce mijlocașul Sammy Skytte este accidentat.

Patru victorii și o înfrângere pentru Concordia în amicalele din Antalya

Astfel, Concordia și-a încheiat jocurile de pregătire din această iarnă din Turcia și a înregistrat patru victorii și o înfrângere. În precedentele jocuri a trecut cu 2-0 de KF Besa Doberdoll (locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord) și cu 4-2 de KF Shkupi (a doua clasată în prima ligă din Macedonia de Nord) și a pierdut cu scorul de 0-2 testul cu Wieczysta Cracovia (locul 3 în Grupa a 4-a a ligii a 4-a din Polonia).

Revenirea în România a echipei ilfovene este programată astăzi, 10 februarie, iar următorul amical, ultimul înainte de reluarea campionatului Ligii 2, are loc sâmbătă, 18 februarie, cu Steaua.

În sezonul regular al Ligii 2, Concordia, clasată pe locul 9, cu 23 de puncte, la trei puncte în spatele ultimei poziții care asigură accederea în play-off, mai are de disputat meciuri cu Minaur Baia Mare (depasare), Ripensia Timișoara (acasă) și Metaloglobus București (deplasare).

Foto: FC Gossau SG

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-concordia-invinsa-de-o-echipa-din-liga-a-patra-din-polonia-trupa-lui-eugen-trica-nu-a-putut-inscrie-19259789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-cu-magnitudinea-de-78-grade-in-turcia-unde-se-afla-in-cantonament-si-sase-echipe-de-fotbal-din-liga-2-sc-otelul-si-unirea-dej-si-au-informat-suporterii-despre-situatia-lor-19259668

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viorel-ferfelea-la-adus-la-agricola-borcea-pe-raul-ciupe-19259879

Marius ANGHEL 10 Feb. 2023, 10:06 Liga 2
Pe aceeași temă