VIDEO | Concordia, învinsă de o echipă din liga a patra din Polonia! Trupa lui Eugen Trică nu a putut înscrie

Marius ANGHEL 07 Feb. 2023, 16:32 Liga 2

Concordia Chiajna a înregistrat un rezultat surpriză în al treilea amical disputat în cantonamentul din Turcia. Jucătorii lui Eugen Trică au pierdut, fără să înscrie, în fața unui adversar care activează în liga a patra din Polonia.

Trupa ilfoveană a cedat astăzi, 7 februarie, cu scorul de 0-2 în amicalul cu Wieczysta Cracovia, clasată pe locul 3 în Grupa a 4-a a ligii a 4-a din Polonia.

  • În urmă cu un an, tot în Turcia, aceeași echipă din Polonia, atunci află pe locul 1 în liga a 5-a, remiza cu FC Brașov, scor 0-0.

Concordia Chiajna, învinsă de Wieczysta Cracovia, echipă din liga a 4-a din Polonia

Concordia a pierdut cu Wieczysta Cracovia după ce a încasat golurile în minutele 72 și 77. Interesant este faptul că echipa poloneză mai dispută un amical astăzi, cu FC Lviv, ultima clasată din prima ligă din Ucraina, astfel că și-a împărțit lotul în două.

Partida cu formația din Chiajna a fost transmisă în direct pe YouTube de polonezi, la fel urmând să se întâmple și cu jocul cu ucrainenii.

”Vulturii verzi au pierdut amicalul cu polonezii de la Wieczysta Cracovia!
Concordia Chiajna a susținut, astăzi, un nou test de verificare în cantonamentul din Antalya si a pierdut cu scorul de 0-2, în fața polonezilor de la Wieczysta Cracovia.
Golurile adversarilor nostri au fost marcate in repriza secunda de K. Danielak minutele 72 si M. Torres min 77”, a transmis Concordia Chiajna.

În această partidă, Eugen Trica a început cu: Iustin Popescu – George Călințaru, Alexandru Stănică, Luka Maric, Gabriel Goicea, Claudiu Negoi, Paul Pațurcă, Vlad Mihalcea, Adrian Voicu, Sammy Skytte, Albert Voinea. După pauză au mai jucat: Yanis Stanciu – Leonard Alexandrescu, Giovani Ghimfuș, Andreas Burcea, Mihai Constantinescu, Raul Rusescu și Ndiaye Mediop.

Chudy Martin, Raoul Cristea, Gabriel Tamaș, Adrian Cierpka, Mihai Velisar, Radu Simion, Dorin Codrea, Silviu Pană și Mirko Ivanovski ”nu au fost folosiți și au făcut antrenament”, după cum informează echipă ilfoveană.

Wieczysta Cracovia este antrenată de un fost selecționer al Poloniei

Clubul Wieczysta Cracovia este condus de Wojciech Kwiecien, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Polonia, proprietar al unui lanț de farmacii.

Cu investiții majore din partea patronatului, Wieczysta asigură condiții la care multe cluburi și din Liga 1 visează.

Antrenorul echipei este Franciszek Smuda, o legendă a fotbalului polonez! Smuda este de trei ori campion al Poloniei, cu Widzew Lodz (2) şi Wisla Cracovia, iar între 2009 şi 2012 a fost selecționerul Poloniei.

Wieczysta a promovat în vară din liga a cincea, iar în acest moment, după 17 etape trecute din actualul sezon al ligii a patra, ocupă locul 3, cu 34 de puncte, fiind la trei puncte sub liderul Lagow. Doar prima clasată promovează.

Încă un amical în Antalya pentru echipa lui Eugen Trică

Următorul amical al Concordiei, ultimul în Turcia, este stabilit în data de 9 februarie, când întâlnește FC Gossau, locul 8 în Grupa 3 din liga a patra din Elveția. Revenirea în țară este programată în data de 10 februarie.

Anterior, în Antalya, Concordia Chiajna a trecut cu 2-0 de KF Besa Doberdoll, locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord, și cu 4-2 de KF Shkupi, a doua clasată în prima ligă din aceeași țară.

În prima parte a pregătirii de iarnă, în țară, Concordia a disputat două amicale, cu CS Dinamo (Liga 3), de care a trecut cu 4-0, la Buftea, și cu Progresul Spartac, în fața căreia a pierdut în Ghencea cu scorul de 0-1. Ar fi trebui să joace și cu CS Tunari, însă partida a picat din cauza condițiilor meteo. Ulterior, după revenirea din Antalya, trupa lui Trică va mai avea un test cu Steaua, pe 18 februarie.

Înregistrarea amicalului Wieczysta Cracovia – Concordia Chiajna 2-0:

https://www.youtube.com/watch?v=M_X-wrJlZCo

Foto: Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-cu-magnitudinea-de-78-grade-in-turcia-unde-se-afla-in-cantonament-si-sase-echipe-de-fotbal-din-liga-2-sc-otelul-si-unirea-dej-si-au-informat-suporterii-despre-situatia-lor-19259668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raul-rusescu-a-marcat-de-doua-ori-concordia-chiajna-a-reusit-un-rezultat-surpriza-cu-a-doua-clasata-din-macedonia-de-nord-19259606

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-inceput-cu-o-victorie-seria-meciurilor-amicale-din-turcia-golurile-cu-kf-besa-au-venit-in-partea-secunda-19259395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-continua-sa-joace-tare-pe-piata-transferurilor-a-semnat-si-cu-mirko-ivanovski-al-treilea-jucator-care-in-prima-parte-a-sezonului-a-fost-in-prima-liga-la-petrolul-19259291

Marius ANGHEL 07 Feb. 2023, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă