Concordia continuă să joace tare pe piața transferurilor. A semnat și cu Mirko Ivanovski, al treilea jucător care în prima parte a sezonului a fost în prima ligă, la Petrolul

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 16:47 Liga 2
Concordia continuă să joace tare pe piața transferurilor. A semnat și cu Mirko Ivanovski, al treilea jucător care în prima parte a sezonului a fost în prima ligă, la Petrolul

Concordia Chiajna a mai bifat o achiziție în această iarnă, un al treilea jucător fost la Petrolul Ploiești, în prima ligă. Ilfovenii mută puternic în lot pentru a prinde play-off-ul, chiar dacă în acest moment, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular, nu depind numai de rezultatele lor.

Atacantul macedonean Mirko Ivanovski, în vârstă de 33 de ani, a semnat cu Concordia.

Plecat de la Petrolul, Mirko Ivanovski a ajuns la Concordia Chiajna

Plecat de la Petrolul, unde a fost anunțat încă de la finalul anului trecut că nu mai este dorit, dar rezilierea a avut loc abia zilele trecute, Mirko Ivanovski a ajuns la Concordia Chiajna, aflată în această perioadă în cantonament în Turcia.

Macedoneanul de 33 de ani devine, astfel, al treilea jucător plecat de la echipa ploieșteană și care în această iarnă semnează cu Concordia, după fundașii Gabriel Tamaș și Mihai Velisar, acesta din urmă fiind luat sub formă de împrumut.

Ivanovski a mai jucat în România, în prima ligă, pentru Astra, CFR cluj și Dinamo, iar la Petrolul, cu care a semnat în vară, a bifat în prima parte a sezonului 14 meciuri, 9 ca titular (844 minute), și nu a înscris niciun gol, motiv care a dus la îndepărtarea sa.

Cu Concordia a semnat un contract valabil până în vară, probabil cu drept de prelungire, în cazul în care se va obține promovarea.

”MIRKO IVANOVSKI este noul jucator al “VULTURILOR VERZI”!
Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna a parafat astăzi un contract valabil pana in vara cu internationalul macedonean Mirko Ivanovski. Experimentatul atacant in varsta de 33 ani a venit la clubul nostru de la echipa Petrolul Ploiesti si a mai evoluat la Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Hajduk Split si Dinamo Bucuresti. Acesta are in palmares 3 selectii in nationala Macedoniei U’17, 3 selectii la U’19, 7 selectii la U’21. In nationala Macedoniei, Mirko Ivanovski a adunat 27 de selectii.
Bun venit in echipa ”vulturilor verzi”, MIRKO IVANOVSKI!”, a informat Concordia Chiajna.

Echipa din Chiajna speră la play-off, dar nu depinde numai de rezultatele ei

În această iarnă, la Concordia au mai ajuns, și au fost luați în cantonamentul din Turcia, Gabriel Tamaș (Petrolul Ploiești), Iustin Popescu (CS Mioveni), Silviu Pană (Poli Timisoara), Raoul Cristea (Metaloglobus), Gabriel Goicea (CS Tunari) și Mihai Velisar (Petrolul Ploiești).

Concordia ocupă abia locul 9 în Liga 2 după 16 etape, cu 23 de puncte, fiind la trei puncte în spatele ultimei clasate pe pozițiile care asigură calificarea în play-off-ul de promovare (Gloria Buzău / 26 puncte). În ultimele trei etape din sezonul regular, echipa din Chiajna va întâlni Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia Timișoara (acasă) și Metaloglobus Bucureşti (deplasare).

Concordia este prezentă în Turcia, unde va disputa patru amicale

În Turcia, acolo unde se află acum Concordia, în cantonament, până la data de 10 februarie, are stabilite patru amicale, cu KF Besa Doberdoll (locul 7 în liga secundă din Macedonia de Nord / 1 februarie), Wieczysta Cracovia (locul 3 în Grupa 4 din liga a patra din Polonia / 7 februarie) și FC Gossau (locul 8 în Grupa 3 din liga a patra din Elveția / 9 februarie). Va mai disputa un test și în data de 4 februarie.

În prima parte a pregătirii de iarnă, în țară, Concordia a disputat două amicale, cu CS Dinamo (Liga 3), de care a trecut cu 4-0, la Buftea, și cu Progresul Spartac, în fața căreia a pierdut în Ghencea cu scorul de 0-1. Sâmbătă ar fi trebui să joace cu CS Tunari, însă partida a picat din cauza condițiilor meteo. Ulterior, după revenirea din Antalya, trupa lui Trică va mai avea un test cu Steaua, pe 18 februarie.

Foto: Concordia Chiajna și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-decolat-spre-antalya-cu-26-de-jucatori-ultima-achizitii-fiind-de-la-petrolul-busu-nu-mai-continua-cu-ilfovenii-la-care-n-au-ramas-nici-nita-si-gaspar-19259125

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-jucator-din-prima-liga-ajunge-la-concordia-chiajna-gabi-tamas-va-face-echipa-cu-un-fost-coechipier-de-la-petrolul-19258851

Marius ANGHEL 01 Feb. 2023, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă