FOTO | S-a reunit și liderul Ligii 2. ”FC U” Craiova a început pregătirile sub comanda lui Ovidiu Stângă, iar de la prima ședință au absentat trei jucători, care nu mai continuă la echipă

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2021, 14:20 Liga 2

U Craiova 1948 SA, liderul Ligii 2 după primele 15 etape desfășurate din acest sezon, a reluat pregătirile sâmbătă, 9 ianuarie. Totodată, jucătorii oltenilor s-au antrenat pentru prima dată sub comanda ”principalului” Ovidiu Stângă.

Ca noutăți, până acum, oltenii au trei noi achiziții și l-au readus pe portarul Mario Enache de la ACSO Filiași.

”FC U” Craiova, cinci absențe la prima ședință de pregătire din 2021 și trei plecări  

De la prima ședință de pregătire din 2021, desfășurată la baza Aripi din Craiova, au absentat cinci jucători, toți străini, care nu s-au întors deocamdată în România. Aceștia sunt portarul Federico Taborda (32 de ani, Argentina), fundașii Bradley Diallo (30 de ani, Franța), Abdelaye Diakite (31 de ani, Franța), mijlocașul William Baeten (23 de ani, Belgia) și atacantul Ignacio Cacheiro (27 de ani, atacant), potrivit Ediție.

De asemenea, fundașii Marius Avram (27 de ani), Radu Criștiu (22 de ani) și mijlocașul Alexandru Munteanu (19 ani) nu vor mai continua la ”FC U” Craiova și pentru a doua parte a campionatului. Ultimul dintre ei a fost retrimis la FC Voluntari, de unde a fost împrumutat la începutul sezonului.

Lotul echipei ”FC U” Craiova la prima ședință de pregătire din 2021:

  • portari: Mogoșanu, Răzvan Popa, Mario Enache;
  • fundași: Alexandru Gîț, Paramatti, Costinel Gugu, Denis Ispas, Huyghebaert, Radu Negru;
  • mijlocași: Nicușor Raicea, Asene Luboya, Marian Stoenac, Marian Anghelina, Zanfir, Pop, Dragoș Albu, Călin Cristea, Blidar, Zimța, Valentin Munteanu, Răducanu;
  • atacanți: Claudiu Bălan, Andrea Compagno, Andrei Ciolacu, Adrian Voicu.

Vineri, cu o zi înaintea reunirii, U Craiova 1948 SA a efectuat și testele pentru COVID-19. Toți jucătorii au fost testați negativ.

”FC U” Craiova a renunțat la cantonamentul în Turcia 

În aceste zile, ”FC U” Craiova va efectua un stagiu pe plan local, potrivit sursei amintite, după care va merge într-un cantonament din România, dar destinația nu se cunoaște până acum. Clubul voia să organizeze stagiul centralizat în Turcia, dar din cauza faptului că țara a intrat în zona galbenă, acesta s-a anulat.

Cert este că acea perioadă a cantonamentului va avea loc în perioada 20 ianuarie – 1 februarie, urmând ca locația să fie stabilită ulterior.

”FC U” Craivoa a făcut trei transferuri pânâ acum și l-a readus pe portarul Mario Enache

U Craiova 1948 SA efectuat trei transferuri până acum, în perioada de mercato din această iarnă. Atacantul Arsene Luboya (28 de ani) a fost prima achiziție a oltenilor. Vârful a venit de la Fotbal Comuna Recea, unde a avut o primă parte de sezon destul de bună. Pentru formația din Recea a jucat în 11 meciuri, toate în Liga 2, și reușind trei goluri.

Apoi, ”FC U” Craiova a făcut alte două transferuri în încercarea de a promova la finalul acestui sezon de Liga 2, în Liga 1. Oltenii au ajuns la trei mutări odată cu anunțurile făcute cu privire la venirile fundașului central Denis Ispas (27 de ani) și atacantului Adrian Voicu (28 de ani), amândoi la Turris Oltul în prima parte a campionatului.

Liderul din Liga 2 l-a readus în lot și pe Mario Enache, un portar de 17 ani pe care în prima parte a sezonului l-au împrumutat în Liga 3, la ACSO Filiași. Enache va fi utilizat de olteni atunci când titularul Robert Popa se va afla la acțiunile naționalei U18 a României.

Foto: Fotbal Club Universitatea 1948

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mircea-rednic-are-numai-cuvinte-de-lauda-pentru-unul-dintre-jucatorii-de-la-fc-u-craiova-nu-stiu-cati-jucatori-cu-cv-ul-sau-ar-fi-acceptat-sa-joace-in-liga-2-din-romania-19163664

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-are-liber-pe-ion-oblemenco-consilierii-locali-au-aprobat-taxa-de-folosire-a-arenei-si-pentru-meciuri-de-liga-2-19163395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultimele-doua-transferuri-parafate-de-fc-u-craiova-laudate-caracterizarile-facute-de-erik-lincar-craiova-a-pus-mana-pe-doi-jucatori-extrem-de-buni-si-foarte-utili-19163248

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2021, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă