Viitorul Pandurii, o echipă care suferă mult în noul sezon. Explicațiile căpitanului Alin Buleică, după ce gorjenii au luat un singur punct contra unor nou-promovate

Răzvan STÎNGĂ 12 Aug. 2021, 15:34 Liga 2
Viitorul Pandurii, o echipă care suferă mult în noul sezon. Explicațiile căpitanului Alin Buleică, după ce gorjenii au luat un singur punct contra unor nou-promovate

Viitorul Pandurii este una dintre echipele care și-au manifestat intenția de a promova în Liga 1 la finalul acestei stagiuni de Liga 2. Campionatul trecut a fost aproape de play-off, dar s-a mulțumit cu play-out-ul, iar acum, în noul sezon, nu are cel mai bun început.

Formația din Târgu Jiu a luat un singur punct după primele două etape, deși a întâlnit două nou-promovate, FC Brașov și Steaua. Deși pe hârtie era favorită, Viitorul Pandurii a făcut 2-2 cu brașovenii, după care a cedat cu 0-2 în fața formației din Ghencea.

Alin Buleică: ”Lipsa omogenităţii şi-a spus cuvântul” 

Alin Buleică (29 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei din Gorj, dar și printre cei mai cunoscuți jucători din Liga 2, a analizat începutul dificil de sezon al Viitorului Pandurii.

Căpitanul formației din Târgu Jiu crede că una dintre cele mai importante probleme ale echipei este lipsa de omogenitate, pentru că în această vară s-au pierdut mulți jucători și au și venit alții, într-un număr destul de important. Referitor la partida cu Steaua, Buleică a afirmat că jocul nu s-a legat și că moralul s-a prăbușit odată cu prima reușită a ”militarilor”.

(N.r. – Despre partida cu Steaua) ”A fost un meci dificil pentru noi. Am început bine, dar am primit primul gol destul de uşor şi de acolo lucrurile nu au mai stat deloc cum ne-am dorit. Nu ne-a mai ieşit jocul. Ei au presat şi-au creat ocazii şi au obţinut victoria. Au fost mai buni! Aş putea spune că lipsa omogenităţii şi-a spus cuvântul în acest meci în privinţa noastră.

Ne-au venit mulţi jucători şi asta s-a văzut pe teren. Înaintea fiecărei etape ne-au venit jucători noi, deci trebuie să mai treacă o perioadă până să înceapă jocul să se lege. Nu trebuie să disperăm, am pierdut doar un meci şi este abia etapa a doua.

Lucrurile se vor schimba în bine, pentru că avem un lot valoros şi muncim bine“, a explicat Alin Buleică, pentru Gazeta de Sud.

Alin Buleică: ”Mergem la Giurgiu să obţinem un rezultat pozitiv” 

Viitorul Pandurii va juca, în etapa a 3-a, cu Astra, pe teren advers. Alin Buleică speră ca problemele adversarilor să contribuie în runda următoare la prima victorie a echipei sale, în acest nou sezon.

”Vom juca împotriva unei echipe cu probleme, dar care are mulţi tineri foarte buni în lot. Unii dintre ei au jucat la Liga 1 şi asta spune multe. Am urmărit meciul lor de la Miercurea Ciuc şi sunt convins că nu ne va fi uşor.

Vom strânge rândurile, ne vom pregăti foarte bine şi mergem la Giurgiu să obţinem un rezultat pozitiv”, a mai punctat Alin Buleică.

Viitorul Pandurii, două transferuri după începutul campionatului 

Viitorul Pandurii, stafful tehnic și conducerea clubului, încearcă să repare lucrurile din mers și să îmbunătățească anumite zone din teren. Așa se face că, după startul Ligii a 2-a, s-au făcut două transfeuri.

Au venit, pe rând, doi străini, mijlocașul francez Madikaba Doumbia (28 de ani) și un fundaș central din Lituania, Ricardas Sveikauskas.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astra-a-mai-ramas-fara-un-fotbalist-important-portarul-mihai-popa-a-acceptat-oferta-din-liga-1-si-a-fost-prezentat-19195637

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-deplasare-pentru-ripensia-din-acest-sezon-al-doilea-meci-la-rand-cu-o-nou-promovata-cosmin-petruescu-despre-selimbar-la-prima-vedere-pare-o-partida-accesibila-lucrurile-nu-vor-sta-19195653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/cs-comunal-selimbar-s-a-calificat-mai-departe-in-cupa-romaniei-insa-plateste-cu-o-eliminare-si-o-accidentare-radu-crisan-a-dat-gol-si-autogol-concluziile-lui-eugen-beza-19195628

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Aug. 2021, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă