Alin Buleică pleacă și el de la Dinamo! ”Nu mai puteam sta din cauza incertitudinilor”

Mircea OGLINDOIU 06 Jul. 2022, 14:40 Liga 2

Sosit în iarnă la Dinamo, la propunerea fostului antrenor Flavius Stoican, fundașul dreapta Alin Buleică (30 de ani) nu va mai continua la echipa din ”Ștefan cel Mare”.

Acesta se alătură, astfel, multora dintre jucătorii care au părăsit formația din București după prima retrogradare a ei în Liga 2 în istoria de 74 de ani.

Alin Buleică a decis să nu mai continue cu Dinamo: ”Îmi pare rău”

Deși luase în calcul prelungirea contractului, Alin Buleică a decis că e mai bine să își caute alt club și a părăsit baza de pregătire de la Săftica.

”Am plecat de la Dinamo din cauza incertitudini care este acum la club, aveam deja restanțe și am primit doar promisiuni că se vor rezolva toate problemele doar în cazul în care preia cineva clubul. Am așteptat să se întâmple lucrul acesta, dar încă nimic nou. Ieri am avut o discuție cu familia și am decis ca este mai bine să plec și să aștept o ofertă mai bună. Îmi pare rău că am plecat, pentru ca este vorba de un club mare din România, cu tradiție și suporteri. Sper să își poată reveni”, a declarat Alin Buleică, pentru Liga2.ro.

Buleică a jucat în 10 meciuri pentru Dinamo

Întrebat despre articolele de presă apărute în mass-media referitoare la problemele de la baza Săftica, Buleică a confirmat parțial cele scrise.

”Dacă vă referiți la apă sau la bucătar, vă spun sincer că apă avem la antrenament, bucătar într-adevar nu mai este, dar asta nu e ceva nou în Romania, ca să nu ai bucătar la club. Aripoarele au fost bune, fiindcă am mâncat și eu”, a spus, zâmbind, probabil amar, fundașul craiovean.

De-a lungul carierei, Buleică a evoluat la FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala (Grecia), Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad, FC Argeș, Turris Oltul Turnu Măgurele și Viitorul Pandurii Târgiu Jiu.

Pentru Dinamo a evoluat 682 minute, în 10 meciuri de Liga 1, toate disputate în 2022, iar în prima parte a sezonului 2021-2022 a bifat 741 minute în 9 partide de Liga 2, pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Buleică nu a jucat pentru Dinamo în cele două meciuri de baraj cu ”U” Cluj, pentru evitarea retrogradării în Liga 2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Mircea OGLINDOIU 06 Jul. 2022, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă