Viitorul Pandurii reglează din mers și a făcut un nou transfer. Un fundaș străin, chemat să rezolve sincopele din defensivă

Răzvan STÎNGĂ 11 Aug. 2021, 17:50 Liga 2
Viitorul Pandurii reglează din mers și a făcut un nou transfer. Un fundaș străin, chemat să rezolve sincopele din defensivă

Viitorul Pandurii mută din mers, după un început cu probleme și fără rezultate prea bune în noul sezon. La mai puțin de o zi după eșecul din runda a 2-a a Ligii a 2-a, 0-2 cu Steaua, gorjenii și-au luat fundaș central din Lituania, pe Ricardas Sveikauskas.

Viitorul Pandurii l-a transferat pe fundașul central Ricardas Sveikauskas

În vârstă de 24 de ani, apărătorul a evoluat ultima dată în țara natală, la FK Minija Kretinga. Sezonul trecut a mai fost legtitimat la o formație, tot din Lituania, la FK Riteriai și, deși a trecut pe la două cluburi, nu a apucat să joace mai mult de două partide (210 minute), ambele în Europa League.

Pe lângă alte cluburi din Lituania pe la care a mai trecut, în perioada septembrie 2015 – ianuarie 2017 fundașul central a avut și singura experiență în afara țării natale, în Franța, la echipa secundă a lui Lille.

Ricardas Sveikauskas a fost un tânăr promițător în Lituania, ținând cont de faptul că are selecții la naționalele ”under”, cele mai multe pentru cea sub 21 de ani, nouă.

Ricardas Sveikauskas a semnat cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Fotbalistul lituanian are 24 de ani și evoluează pe postul de fundaș central. Bun venit la Viitorul Pandurii Tg. Jiu și mult succes”, a anunțat Viitorul Pandurii pe pagina de Facebook.

După meciul din prima etapă, gorjenii l-au adus pe Madikaba Doumbia

Viitorul Pandurii nu se află la primul transfer după începutul efectiv al campionatului Ligii a 2-a. După prima rundă (2-2 cu FC Brașov), gorjenii l-au luat și pe mijlocașul francez Madikaba Doumbia (28 de ani).

Formația din Târgu Jiu are un singur punct după două meciuri în Liga 2. Are șansa primei victorii în etapa a 3-a, când va merge la Giurgiu, pentru confruntarea cu Astra. Meciul este programat pentru marți, 17 august, de la ora 18:00.

Foto: Viitorul Pandurii Tg. Jiu și LOSC Actualité

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Aug. 2021, 17:50 Liga 2
Pe aceeași temă